Play ponuda

Manu Chao donira dječju bolnicu u Zagrebu

shimmer fallback

Nakon prošlog koncerta Manu Chao La Ventura koji se održao 4. travnja 2011. godine u zagrebačkom Domu sportova kada je prihod od prodaje memorabilija u iznosu od 26.

6.9.2013.
10:05
Play ponuda

Klinika za dječje bolesti (Klaićeva) jedna je od najvažnijih medicinskih ustanova za liječenje djece s malignim bolestima u Hrvatskoj. KDB Klaićeva već nekoliko mjeseci prikuplja sredstva za novi dijagnostički uređaj, odnosno hematološki brojač za koji nedostaje još 130.000 kuna, a koji se koristi prvenstveno za analizu krvi i pravilno dijagnosticiranje bolesti, odnosno njezino praćenje. Iz tog razloga, organizator će prikupljena sredstva donirati klinici za potrebe kupnje uređaja (čija cijena iznosi 375.000,00 kn). Iznos donacije za bolnicu, ovisit će o visini iznosa prikupljenog novca od prodaje memorabilija, stoga je svaka, čak i najmanja donacija od uistinu velike važnosti za ovu akciju.

Manu Chao odlučio je pomoći Klinici za dječje bolesti "Klaićeva", i ovim putem, izvođač, Multikultura i INmusic festival kao organizatori koncerta zahvaljuju unaprijed svim posjetiteljima koji će svojom kupnjom nekih od proizvoda sudjelovati i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

//www.youtube.com/embed/I2v_XY-wsjs Manu Chao nastupit će 12. rujna u dvorištu Zagrebačkog velesajma, a sve informacije o ovom događanju mogu se pronaći na službenoj stranici INmusic festivala www.inmusicfestival.com.

Play ponuda
Play ponuda