Play ponuda

ODJEDNOM GLAVNI FAVORIT / Let 3 pao u drugi plan zbog ove neobične dame: Fanovi Eurosonga već joj naveliko predviđaju pobjedu

Foto: Profimedia

La Zarra otkako je odnijela pobjedu na francuskoj verziji Dore, munjevitom se brzinom penje na kladionicama

23.2.2023.
9:55
Profimedia
Play ponuda

Francusku će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati 25-godišnja pjevačica La Zarra s pjesmom "Evidemment", što u prijevodu na hrvatski znači "Očito".

Postala je glavni favorit na Eurosongu

La Zarra otkako je odnijela pobjedu na francuskoj verziji Dore, natjecanju C'est vous qui decidezu, pjevačica se munjevitom brzinom penje na kladionicama i trenutno je na 11. mjestu.

Reakcije na francusku predstavnicu preplavile su i društvene mreže, a mnogi joj već predviđaju pobjedu na Eurosongu.

"Pobjednica", "Ovo je dosad najbolja pjesma na ovogodišnjem Eurosongu", "Napokon jedna lijepa pjesma", "Ovo mi je favorit", "12 bodova", samo su neki od komentara oduševljenih fanova Eurosonga.

La Zarra svoju pjesmu opisuje kao univerzalnu ljubavnu himnu, koju svi mogu pjevati, a o njoj govori o bivšem dečku s kojim je bila u toksičnoj vezi te o tome kako ju je prekid učinio jačom i boljom osobom.

Play ponuda

"Ona više nikada neće biti ista, djevojka od prije", jedan je od stihova pjesme.

Pravog imena Fatima Zahra Hafdi, La Zarra je kanadsko-marokanska pjevačica, a proslavila se 2016. kada je s francuskim reperom Nirom izbacila singl "Printemps Blanc". Prošle godine je postigla i golem uspjeh s pjesmom "Tu t'en iras", koja na YouTubeu broji više od 19 milijuna pregleda.

Francuska je dosad pet puta pobijedila na Eurosongu, a posljednji put 1977. godine.

Play ponuda

Veliki favorit a ovogodišnjem Eurosongu je i Hrvatska, koju će predstavljati Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ", no čini se da su sada dobili opasnu konkurenciju.