Play ponuda

'ŠČBASOVI' / Dečki iz Leta 3 objavili remiks 'Mame ŠČ' pa razočarali mnoge: 'Sorry dečki, ovo je totalni promašaj'

Foto: Instagram

Let 3 nije se proslavio objavom remiksa svog hita 'Mama ŠČ', obožavatelji su podijeljenog mišljenja

2.3.2023.
10:14
Instagram
Play ponuda

Liverpool i izbor za pjesmu Eurovizije samo što nije, dijeli nas par mjeseci, a grupa Let 3 ne miruje pa je predstavila i službeni remiks novog hita "Mama ŠČ!", za koji je zaslužan Beni Ducent.

'Išao sam s Prljom u razdre, izbriši ovo'

“Budući da se potražnja opravdano povećala na svim mogućim kanalima, ponudi smo dodali i remiksanu verziju Mame ŠČ!, u iŠČekivanju skorašnje objave službenog videospota u režiji Radislava Jovanova Gonza”, poručuju iz Dallas Recordsa.

Objavu remiksirane verzije članovi Leta 3 komentirali su u svom prepoznatljivom stilu: “Ovoj pjesmi nema kraja, uhvati ka*u, miksaj slatka jaja."

Ipak, ispod objave na YouTube kanalu nanizalo se i negativnih i pozitivnih kritika.

“Odličan remiks, predivni Ščbasovi”, “Uvijek posebni, odličan remiks, fenomenalno!”, komentirali su jedni, a drugi su bili nešto oštriji.

Play ponuda

“Sorry dečki, ali meni je ovaj remiks totalni promašaj i nezanimljivo! Ne bih rekao da iza Beni Ducenta ne stoji više od 20 godina karijere. Baš onako, vrlo osrednje, čak bih se usudio reći loše”, “Ja iz Rijeke, koji sam s Prljom išao u razred ti kažem, hajde izbriši ovo nje*ra”, “Obzirom da je stvar kao izmišljena za remiksiranje, meni je ovo jako lijeno, mlako, mlitavo i neinspirirano. Jedino je sound mix za pohvalu. Sve u svemu, dost loše”, "Nemaštovito, sporo, loše..”, “Dosta loše”, kritizirali su fanovi Eurosonga.