Play ponuda

Zanima vas tko je Milena iz pjesme Novih fosila?

shimmer fallback

Uoči zagrebačkog koncerta u Ciboni, 12. svibnja, Novi fosili su gostovali u showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je i otkriveno tko je Milena iz istoimene pjesme legendarnog benda.

30.4.2011.
17:27
Play ponuda

arti-201104210826006Članovi Novih fosila nemalo su se iznenadili kad se u eter javila Milena iz njihove pjesme. Naime, Dalibor Petko je pronašao medicinsku sestru iz Negotina na Vardaru koja je poslužila kao inspiracija velikom hitu od prije dvadesetak godina.

'To je obećana pjesma. Milena je majka dvoje djece i priča je vrlo osobna. To je zapravo priča o svim medicinskim sestrama', otkrio je Rajko Dujmić, no kad je Milenu čuo u eteru ostao je bez teksta.

'Nisam se nadala da će obećanje biti ispunjeno. No ispala je dobra pjesma, koju svi i danas slušaju i drago mi je zbog toga', priznala je uzbuđena Milena. Dok je ostatak ekipe slušao gošću u nevjerici, Sanja Doležal je uspjela reći da su jako sretni što ju čuju te da se nadaju skorašnjem susretu nakon toliko godina.

http://www.youtube.com/embed/xLoaRA-A9BA Veselu atmosferu dodatno su zagrijali i ostali gosti iznenađenja: Željka Ogresta rekla je da će razmisliti o nastavku mjuzikla Za dobra stara vremena,Aleksandar Petrović prisjetio se zajedničkih uspjeha tadašnje Cibone i Fosila, Snježana Mehun pristala je ponoviti svoju ulogu u nastavku spota Dobre djevojke, ali bez trajne, Arsen Dedić otkrio je kako je postao kum Novim fosilima...

Pričali su i Stevo Cvikić, Zrinko Tutić, a Vlatka Pokos koja je trebala pjevati pjesmu Rock me baby, ali je tada imala samo 16 godina, otkrila je da je plakala kad je Riva pobijedila na Eurosongu.

Članovi Fosila rekli su da će joj rado zasvirati na svadbi. 'Joj ja bih se možda i udala, ali nemam za koga', smijala se Vlatka.

Vezani članci:

arti-201104210826006

Play ponuda
Play ponuda