VIDEO: Upoznajte Electra iz spektakla Čudesni Spider-Man 2

Napokon se upoznajte s licem i djelom novog zlikovca – Electra, kojeg je u novom nastavku popularne filmske franšize utjelovio u filmu praktički neprepoznatljivi oskarovac Jamie Foxx!

Akcijski hit Čudesni Spider-Man 2 u domaća kina stiže 24. travnja. Oduvijek smo znali da se najveća bitka Spider-Mana odvija u njemu samom: bitka između običnih obaveza Petera Parkera i nevjerojatnih mogućnosti Spider-Mana.

Ali u filmu Čudesni Spider-Man 2, Peter Parker shvatit će da se pred njim nalazi njegova do sada najveća bitka.

Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak… jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

//www.youtube.com/embed/dbbDdg6_4kY

Film Čudesni Spider-Man 2 će se u domaćim kinima prikazivati u 2D, 3D verziji, IMAX kinu i 4DX kinu pa će tako i ona najzahtjevnija kino publika moći uživati u novoj avanturi omiljenog super-junaka. Film je režirao Marc Webb.

Avanturistički spektakl Čudesni Spider-Man 2 u domaća kina stiže 24. travnja!

Povratak na Net.hr