VIDEO: / Ruska ljepotica će 'The Rocku' uzeti veliki dio medijskog kolača

Nakon što je medije putem Twittera i Instagrama mjesecima zabavljao svojim slikama iz razdoblja prije i poslije Herkul ere na, Dwayne Johnson u kinima diljem svijeta napokon kreće u pravu akciju!

21.7.2014.
13:29

No, u filmu za kojeg se Dwayne Johnson osam mjeseci fizički pripremao kako bi što više sličio poznatom antičkom superjunaku, pojavljuje se i djevojka Christiana Ronalda, Irina Shayk.

Jedna od najljepših žena na svijetu prema brojnim anketama i izbo­rima te uspješni model Sports Illustrateda, po prvi se put pojavljuje na velikom platnu, pa je sigurno kako će slavnom 'The Rocku' ruska ljepotica ovih dana oduzeti veliki dio medijskog kolača.

Herkul je dugoočekivana ekranizacija stripa Radical Comicsa Stevea Mo­orrea prema kojoj je sin Zeusa i smrtnice Alkmene (nakon 12 uspješno obavljenih zadataka koje je pred njega stavila ljuta Hera zbog nevjere sup­ruga), običan čovjek, ratnik koji živi na staroj slavi.

Zajedno s pet vjernih suradnika on putuje carstvom i prodaje svoje usluge za zlato, a svoju repu­taciju koristit kako bi zastrašio neprijatelje. Kad njegovu pomoć zatraže vla­dar obližnje Tracije i njegova kći, on im pomaže poraziti zastrašujućeg nep­rijatelja i shvaća da ne može više živjeti samo okružen mitom koji ga prati, nego da treba postati heroj u kojeg ljudi vjeruju.

U ovom akcijskom spektaklu redatelja Bretta Ratnera okupila se međuna­rodna glumačka ekipa: dobitnika Zlatnog globusa Ian McShane (kojeg pamtimo kao šarmantnog Lovejoya), Rufus Sewell, Joseph Fiennes i za Oscara nominirani John Hurt.

Uz spomenutu Irinu Shayk koja glumi Herkulovu suprugu Megaru, u filmu glumi i Ingrid Bol­so Berdal u ulozi amazonke Atalante.

//www.youtube.com/embed/pN9rWOk1h5U

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali