Play ponuda

SLJEDEĆI JAMES BOND BI MOGAO BITI NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE: / Novi agent 007 će biti crnac ili žena?

Image
Foto: Screenshot

Kako filmovi o Jamesu Bondu moraju biti u skladu s vremenom u kojem su nastali, producentica franšize ne odbacuje mogućnost kako bi lik uskoro mogao promijeniti spol ili boju kože.

2.1.2018.
10:51
Screenshot
Play ponuda

Iako su se već pojavile spekulacije da bi TV zvijezda James Norton mogao biti novi James Bond, moguće je da je zvijezda Rata i mira pogrešnog spola i boje kože. Naime, producentica Barbara Broccoli spomenula je kako bi sljedećeg tajnog agenta 007 mogao glumiti crni glumac ili pak glumica, piše Daily Mail.

Bond je uvijek pomicao granice

Producenticu, čiji je otac Albert Broccoli pretvorio špijunske romane Iana Flaminga u najveću špijunsku filmsku franšizu, pitali su bismo li mogli očekivati ženskog Bonda ili crnog 007.

"Ovi su filmovi često refleksija vremena u kojem su nastali tako da uvijek pokušavamo pomalo pomaknuti granicu. Sve je moguće", odgovorila je. "Trenutačno je to Daniel Craig, i jako sam sretna s njim, ali tko zna što će donijeti budućnost?"

Broccoli je već jednom izmijenila Bonda te ga od visokog, tamnokosog uglađenog gospodina kojeg je prezentirao Sir Roger Moore pretvorila u mišićavog i plavokosog ubojicu. Craig je još 2015. izjavio kako bi radije "prerezao vlastite žile" nego igrao u još jednom filmu o Jamesu Bondu, ali je ipak nagovoren prošle godine, navodno uz pomoć čeka od 100 milijuna funti, da po peti put odigra tu ulogu.

Potrebno je poštovati lik

NOVI JAMES BOND SNIMAT ĆE SE U HRVATSKOJ: Procurili detalji o najnovijem filmu iz serijala o agentu 007

Image
NOVI JAMES BOND SNIMAT ĆE SE U HRVATSKOJ: /

Procurili detalji o najnovijem filmu iz serijala o agentu 007

Image
NOVI JAMES BOND SNIMAT ĆE SE U HRVATSKOJ: /

Procurili detalji o najnovijem filmu iz serijala o agentu 007

"Čuo sam kako ljudi govore kako bi trebala biti i žena Bond ili gay Bond", rekao je novinarima 2015. Sir Roger Moore, koji je preminuo ovog svibnja u 90. godini.

"Ali, oni ne bi bili Bond iz jednostavnog razloga što to nije ono što je Ian Fleming pisao. Ne radi se o homofobiji, ili rasizmu, već jednostavno o poštovanju lika", kazao je Moore.

Play ponuda
Play ponuda