RASPRAVE MOGU ZAVRŠITI: / Producentica Jamesa Bonda otkrila da žena nikad neće glumiti najpoznatijeg filmskog špijuna

Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA

U posljednje se vrijeme često raspravlja o tome tko će glumiti slavnog špijuna kada Craig više ne bude htio, no čini se da to neće biti ženska osoba

6.10.2018.
13:09
AFP, MIGUEL MEDINA
VOYO logo

"Jamesa Bonda, najpoznatijeg filmskog špijuna, vjerojatno nikada neće glumiti žena", kazala je producentica serijala Barbara Broccoli.

"Bond je muškarac. On je muški lik. Napisan je za muškarca i vjerojatno će ostati muški lik", kazala je Broccoli za Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I to je u redu. Ne trebamo muške likove pretvarati u ženske. Možemo stvoriti više ženskih likova i napisati priče koje odgovaraju ženskim likovima", dodala je producentica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima te 58-godišnjakinje, kćeri Alberta "Cubbyja" Broccolija koji je producirao brojne filmove o Jamesu Bondu, franšiza nije feminističko vlasništvo, uglavnom zbog prvih filmova o slavnom špijunu.

"Kako se mijenjao svijet tako smo mijenjali i Bonda. Pokušala sam dati svoj doprinos i, posebice s Danielom Craigom, James Bond je postao suvremeniji u smislu kako su prikazani ženski likovi", pojasnila je producentica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći, 25. po redu film, o Jamesu Bondu režirat će američki redatelj Cary Fukunaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom njezinom izjavom padaju u vodu priče da bi Bonda sljedeće mogla glumiti glumica Gillian Anderson, najpoznatija po ulozi detektivke Scully u seriji Dosjei X.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo