Play ponuda

PREMIJERA NOVOG BONDA ODGOĐENA ZBOG KORONAVIRUSA: / Objavljeni novi datumi projekcija filma 'Za smrt nema vremena' u kinima

Image
Foto: Profimedia

Udruge fanova su u ponedjeljak u otvorenom pismu tražile odgodu premijere filma i istaknule prioritet javnog zdravlja

4.3.2020.
19:55
Profimedia
Play ponuda

Fanovi Jamesa Bonda morat će se strpjeti jer je premijera novih avantura slavnog britanskog špijuna "James Bond: Za smrt nema vremena ('No Time To Die')" odgođena i umjesto u travnju bit će prikazana u studenom zbog epidemije novog koronavirusa.

"MGM, Universal Pictures, Michael G. Wilson i Barbara Broccoli danas su službeno najavili, nakon pažljive i temeljne analize situacije na filmskom tržištu uzrokovane koronavirusom, da se početak prikazivanja filma 'Za smrt nema vremena' odgađa za 12.11.2020. godine", piše u službenom priopćenju.

Udruge fanova su u ponedjeljak u otvorenom pismu tražile odgodu premijere filma i istaknule prioritet javnog zdravlja dok je nekoliko zemalja zabranilo velike skupove kako bi se izbjeglo širenje virusa.

Dvadeset i peti film sage od Jamesu Bondu će se početi prikazivati 12. studenoga u Velikoj Britaniji i 25. studenoga u Sjedinjenim Državama, precizirali su na Twitteru.

Play ponuda
Play ponuda