Iako je strog sud žirija jedan od razloga zašto gledamo ovaj show, još uvijek nas ponekad znaju šokirati svojim kritikama i negativnim komentarima. Posebno raspoložen bio je Tomislav Gretić, koji je na tapetu uzeo natjecateljicu Vesnu.
arti-201103230936006 ''Vesna, kako si to svezala pregaču? Morate paziti na to, kao i na nokte, a šminka vam samo smeta kad se počnete znojiti u kuhinji. Nismo na reviji'', bio je oštar Tom, nakon čega je kandidatima otkrio tajne dobrog temeljca od piletine i ribe.
Uskoro su uslijedile i prve lekcije, a kandidati su od majstora kuhinje naučili osnovne tehnike rezanja.
arti-201103250180006 Zdravko Perić, prvi Hrvat s diplomom prestižne pariške akademije Le Cordom Bleu, bio je poseban gost emisije. Svoje bogato iskustvo i tajne odlučio je podijeliti upravo s natjecateljima Masterchefa. Njegov je zadatak bio da pokaže što se sve može napraviti s raznim dijelovima mesa.
''Kuhanje je nešto po čemu možete pokazati tko ste i što ste'', objasnio je Perić svoju strast kandidatima.
Prethodni članci:
arti-201103230936006 arti-201103250180006 arti-201103030608006