NOVA SEZONA 'DRŽAVNOG SLUŽBENIKA': / Tajne službe, trgovina oružjem i cyber kriminal na ovim prostorima

Image
Foto: Promo

Premijeru druge sezone kriminalističke serije 'Državni službenik' možete ekskluzivno pogledati na PLAY Premiumu, gdje je također dostupna i kompletna prva sezona.

15.1.2021.
10:18
Promo
VOYO logo

Serija „Državni službenik“ prva je kriminalistička serija o agentima obavještajno-sigurnosne agencije na ovim prostorima čija je ocjena na IMDB-u visokih 8,2. Prva sezona okupila je brojne obožavatelje koji su željno iščekivali nastavak akcijskih pothvata agenta Lazara Stanojevića (Milan Marić) stoga su njeni kreatori Predrag Antonijević („Ubice mog oca“) i Dimitrije Vojnov („Mali Budo“) odmah krenuli s radom na drugoj sezoni. Za portal „Film i TV“ Vojnov je izjavio kako su i „ljudi iz službi zadovoljni prvom sezonom jer je potaknula okolinu na razumijevanje njihovog posla“.

Trgovina oružjem, cyber kriminal...

Snimanje druge sezone bilo je tehnički vrlo zahtjevno i trajalo je skoro četiri mjeseca. Gledatelje očekuje napeta drama sa specijalnim efektima i eksplozijama. Radnja započinje nekoliko mjeseci nakon završetka zadnje epizode. Produbit će se međusobni odnosi junaka koji svakodnevno prolaze kroz neočekivane situacije, povlačit će se pitanje ravnoteže između obiteljskog i poslovnog života, a glavni slučajevi bavit će se trgovinom oružja, cyber kriminalom i utjecajem društvenih mreža na javnost. Prema riječima scenarista Dimitrija Vojnova te su tematike aktualne i kod nas i čini mu se da je vrijeme pogodno kako bi se njima bavila druga sezona akcijske serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nagrađivani glumci i novi likovi u drugoj sezoni

Glumci koji ovu seriju čine neupitno uspješnom su Milan Marić i Nikola Rakočević, dobitnici europske nagrade Zvijezda u usponu na festivalu u Berlinu. Uz njih glume Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Radovan Vujović, Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Sonja Kolačerić i mnogi drugi koji su već u 12 epizoda prve sezone pridobili pažnju publike. U drugoj sezoni glumačkoj postavi priključuju se Petar Benčina, Nikola Rakočević, Tanasije Uzunović, Irfan Mensur i Aljoša Vučković, koji su upotpunili ovu akcijsku radnju punu preokreta i neočekivanih žrtava.

Premijeru druge sezone kriminalističke serije „Državni službenik“ možete ekskluzivno pogledati na PLAY Premiumu, gdje je također dostupna i kompletna prva sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo