'Ne smiješ mrtvozornički pristupati gostima'

Nakon što je show napustila Ana, devet natjecatelja nastavlja utrku za titulu prvog hrvatskog Masterchefa, a pred njima je tjedan dalmatinske kuhinje.

30.5.2011.
16:17
VOYO logo

arti-201105280277006Namirnice koje su im bile na raspolaganju su: dagnje, salpa, blitva, poriluk, mrkva, peršin, limun, šafran, bijelo vino, rajčica, radič, batat, ružmarin, lovor i francuski kruh. Zadatak im je pripremiti dva jela u sat i 15 minuta.

Davor će usitniti dagnje i napraviti od njih namaz, a pritom objasniti žiriju kako njegova djeca ne vole dagnje, pa ih na taj način prevari. Tomislava Gretića to baš nije oduševilo, te je objasnio kako bez obzira koji je razlog kosanja dagnji, da to ne treba raditi zato što sve dobro iz njih izađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radovan Marčić je pak imao drukčije mišljenje:

'Nije loše biti tvoje dijete, a ni tvoj gost. Meni je ovo fino. Ne smiješ mrtvozornički pristupati gostima, moraš podignuti jelo, daj malo force.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matija je pred žiri odnio čak četiri tanjura, no hoće li mu to pomoći ili odmoći kod žirija, tek ćemo vidjeti.

Tko će napraviti najbolje dagnje, tko će ih prekuhati, kojem jelu će nedostajati 'duše', a koja će biti proglašena preobičnima, saznat ćemo u Masterchefu u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105280277006 arti-201105260835006 arti-201105260222006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo