REŽIRAO SPOTOVE NAJVEĆIH ZVIJEZDA / Splitski redatelj bori se za život: 'Nadam se da će naš Žare dobiti bitku, mada po svemu sudeći...'

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

'Po riječima liječnika nalazi se u ozbiljnoj situaciji, životno je ugrožen, na aparatima i bez svijesti. Uzroci su mnogi…', napisao je skladatelj Ernest Pelaić o Žarku Batinoviću koji se bori za život

27.1.2023.
23:18
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Splitski redatelj Žarko Batinović, koji je u dugogodišnnjoj karijeri režirao nagrađivane spotove za Severinu, Jelenu Rozgu, Majke, Daleku obalu, Olivera Dragojevića, Gibonnija i druge domaće estradne zvijezde, bori se za život u bolnici u Splitu. Vijest o tome objavio je na Facebooku skladatelj Ernest Pelaić.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Po riječima liječnika, u ozbiljnoj je situaciji'

"Moj prijatelj Žarko Batinović nije dobro. Po riječima liječnika nalazi se u ozbiljnoj situaciji, životno je ugrožen, na aparatima i bez svijesti. Uzroci su mnogi… trenutno mu u disanju pomažu aparati. Bili smo dugi niz godina u svakodnevnom kontaktu i znam što bi on sada želio. Želio bi cirkus… isti onakav kakav je godinama javno radio. Kao redatelj je do sada snimio nekoliko stotina glazbenih spotova svim najvećim imenima u regiji… od Gibonnia, Bajage, Olivera, Lukya, Daleke obale, TBF-a, Severine, Majkama, Parnom valjku… i još mnogim drugima. Dobio je nagradu za najbolji spot u XX. stoljeću 'TEŠKE BOJE'. Od svega toga se nije ni malo financijski okoristio. Novci kako su stizali još većom brzinom su mu odlazili iz džepa tako da je zadnjih nekoliko godina živio iznimno teško.

Jedan je od onih, ako Bog tako bude htio, bez kojih će Split izgubiti još jednog velikana, i ovako već osiromašen biti će siromašniji za još jednog genijalca. Kada kažem tu riječ 'genijalac' onda uistinu zapravo tako i mislim. Poznavao sam ga bolje od mnogih i kada i ako dođe vrijeme sve ću realizirati ono što je on htio u svom životu, a i neke koje smo zajedno trebali raditi. Znam da bi mi ostavio i dao tu slobodu da kroz pisanu riječ o njemu sve slobodno govorim. Tako će i biti, bez dlake na jeziku i istinom koju smo nas dvoje znali o mnogo čemu, a koja se nije javno izgovarala nikada, puno naših malih tajni. Hvala svima onima koji su mu pomagali i nadam se da će naš Žare dobiti i ovu životnu bitku, mada po svemu sudeći…. vrlo teško. Žare moj… I SADA I ZAUVIJEK SAM UZ TEBE. Tvoj prijatelj Ernest", napisao je skladatelj Pelaić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
Molitva prije zore
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo