Play ponuda

LEONARDO DI CAPRIO GLUMIT ĆE U NOVOM TARANTINOVOM FILMU: / Deveti film redatelja bit će o 'Obitelji' Charlesa Mansona

Image
Foto: giphy

DiCapriju će to biti prva film nakon 'Revenanta', a film bi trebao doživjeti premijeru na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate.

16.1.2018.
10:15
giphy
Play ponuda

Oskarovac Leonardo DiCaprio glumit će u novome filmu Quentina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani s ubojstvima članova vođe komune "Family" Charlesa Mansona, no neće glumiti nedavno preminulog zločinca, piše Deadline.

DiCapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljega glavnog glumca u filmu "The Revenant". Ranije su slavni redatelj i poznati glumac surađivali 2012. na filmu "Django Unchained". DiCaprio će u novome filmu glumiti jednoga ostarjelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma "Vuk s Wall Streeta" Margot Robbie glumiti ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog.

Vrbuje se Tom Cruise

Trenutačno se vode pregovori o tomu hoće li se DiCapriju u filmu pridružiti i Tom Cruise, a prethodni pregovori s Bradom Pittom navodno nisu bili uspješni. Po pisanju Varietyja Tarantino je i slavnome Alu Pacinu ponudio ulogu u filmu koju je sam redatelj pisao specijalno za glumca. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti David Heyman, producent filmova o Harryju Potteru.

Riječ je o devetome Tarantinovu filmu. Snimanje će započeti u ljeto 2018. godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebao biti prikazan na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate i njezinih četvero prijatelja. Ubojstvo se dogodilo 9. kolovoza 1969. godine.

Play ponuda
Play ponuda