Play ponuda

Hightower iz Policijske akademije pronađen mrtav!

shimmer fallback

Bubba Smith (66), američki profesionalni nogometaš i zvijezda Policijske akademije, pronađen je mrtav u svom stanu u Los Angelesu.

4.8.2011.
15:14
Play ponuda

Charles Bubba Smith osvojio je Super Bowl s Baltimore Coltsima, a bio je popularan i kao glumac. Mnogi ga pamte kao Mosesa Hightowera iz Policijske akademije.

Bivšu zvijezdu američkog nogometa u srijedu je u losanđeleškom stanu na Sunlight Placeu (Baldwin Hills) pronašao njegov njegovatelj, izvijestila je policija.

Umro je u 67. godini. Uzrok smrti je za sada nepoznat, ali vjeruje se da je umro prirodnom smrću.

Charles Aaron Smith rođen je 28. veljače 1945. godine. Nogometom se profesionalno bavio šezdesetih i sedamdesetih godina, a krajem sedamdesetih počeo se baviti i glumom. Bio je poznat po svojoj visini – 2,01 metar.

Profesionalnu nogometnu karijeru započeo igrajući za Baltimore Coltse i u timu je bio pet sezona, a nakon toga je dvije godine igrao za Oakland i Houston.

Nogometnu karijeru završio je 1976. godine, te se potom proslavio kao glumac.

Najpoznatiji je po ulozi Mosesa Hightowera u Policijskoj akademiji, iako se pojavio u 50-ak filmova i TV-serija, od kojih su najpoznatiji Charlie's Angels, Wonder Woman i Eight Is Enough.

Play ponuda
Play ponuda