Play ponuda

FOTO: / Farma počela bez mistera, gazda postala Ella

shimmer fallback
22.3.2010.
0:58
Play ponuda

Nova sezona Farme počela je s Davorom Dretarom Dreletom u studiju, a s Miom Kovačić i Nikolinom Pišek u blatu do grla. I dok su Mia i Nikolina govorile kako bi one umrle od gladi da moraju živjeti na Farmi, Drele je rešetao dosadašnje pobjednike ovog reality showa.

Drele, predstavljen u uvodu emisije kao seljak u duši, bez ustručavanja je pobjednika prve sezone FarmeRafaela Dropulića upitao je li istina da kod njega nema hopa-cupa prije braka. Na što je Rafo priznao da je to istina dodavši: "A što ćeš."

Za razliku od neokrunjenog kralja mandarina. pobjednik druge sezone Mario Mlinarić rekao je kako se on odrekao samo alkohola i cigareta, a na pitanje kako je potrošio novce od nagrade nije htio odgovoriti.

Nakon što je Drele izvukao novosti iz bivših pobjednika u studio su se blatnjavih čizama i prljave vratile njegove kolegice kako bi ispratile kandidate na Farmu. Poslije tretmana češljem i vodom, voditeljice su od Dreleta preuzele ulogu domaćica.

U treću sezonu Farme tako su ispratile Elia Piska, Kristijana Curavića, Daniela Popovića, Antonia Marušića, Josipa Ivančića, Ivu Amulića, Kristijana Rahimovskog, Sabinu Ćedić, Marinelu Jantoš Ellu, Jelenu Bosančić, Maju Morales, Nikol Bulat, Žanu Štrbac, Branku Marić Mutti.

A prema Rafinoj procjeni, u finalu će završiti pjevač Tutti fruttija, Ivo Amulić, te folk-pjevač u usponu Josip Ivančić, dok Mlinarić u zadnjoj emisiji vidi i nekad vrlo popularnu dance-pjevačicu Ellu te starletu Maju Morales.

Maja Morales je prije ulaska u Farmu na upit hoće li idealnog dečka pronaći na Farmi, unatoč vrlo bliskom odnosu s Antom Gotovcem, odgovorila. "Vidjet ćemo." Dečko Nikoline Pišek, ronilac Kristijan Curavić, rekao je kako će mu biti malo veći problem bez Nikoline, ali otkrio je i kako je našao kut u koji će se skriti od njenog pogleda.

A za sada od pogleda hrvatske publike ostat će zaštićen Mister Hrvatske Bruno Orešković, Stjepan Božić, Dževad Zahirović, sin kontroverznog pjevača Danijela Popovića, Sebastian, poduzetnica Tanja Rukavina te kontroverzna natjecateljica Trenutka istineAngie Garany koji nisu ušli u prvu postavu Farme, ali će dobiti priliku pojaviti se u ulozi izazivača.

No, zato su se u prvoj emisiji nove sezone reality showa Nove TV našli i finalisti druge sezone: Ivana Paris i Dino Bubičić. Dino se ovu prilike u studio javio putem videolinka iz Seula, gdje se nalazi na izboru ljepote. Kratko javljanje bivšeg Mistera Hrvatske Nikolina Pišek iskoristila je kako bi ga priupitala hoće li on svoju dragu Ivanu Paris napokon učiniti poštenom ženom. Zbunjeni Bubi prvo se počeo izvlačiti kako je prerano za takva pitanje (u Seulu je bilo četiri ujutro), a potom je ipak dodao kako sve ide prema tome. Odnosno da je njihova veza ozbiljna. Parisica je bila nešto otvorenija kada su na red došla pitanja o novim farmerima, pa je ustvrdila kako su oni prošle godine ipak bili bolji.

Kako bilo, jedno je sigurno, prva gazdarica postala je Ella, i to uz pomoć sreće u igri pronađi pijetla.

Prethodni članci:

arti-201003200210006 arti-201003200068006 arti-201003190666006 arti-201003180541006 arti-201003120528006 arti-201003120232006

Play ponuda
Play ponuda