Tako slavan i iskusan, a od supruge mora tražiti odobrenje!

Supruga glumca Channinga Tatuma, Jenna Dewan-Tatum, oduševljena je kad svog dragog vidi u tangama za potrebe uloge u filmu Magic Mike XXL, ali ona je ta koja mora odobriti njegove plesne pokrete prilikom striptiza.

‘Koreografi koji rade na filmu jako su dobri prijatelji s Jennom. Tako da s njima radim na pokretima, a onda idem pokazati Jenni za odobrenje’, izjavio je Channing Tatum.

Channing Tatum (34) i Jenna Dewan-Tatum (33) zajedno su od kada su se upoznali na setu filma Step Up 2006. godine. Tri godine nakon toga su se vjenčali, a 2013. godine su dobili kćerkicu Everly.

Iako je Jenna jednom prilikom izjavila da se njenom suprugu ne sviđa kad je vidi kako se ljubi s drugima, oboje su glumci i znaju da je njegov seksi striptiz samo dio posla.

‘Zapravo joj se sviđa Magic Mike, vjerovali ili ne. To je zanimljiva stvar s kojom se glumci moraju nositi’, izjavio je Channing.

‘Da samo radim neki film o striptizu vjerojatno bi me pitala zašto to želim raditi, ali započelo je kao priča koju zaista volim i pretvorilo se u nešto što mi se sviđa još i više jer je to čudan svijet koji sam iskusio u svom stvarnom životu’, objasnio je.

Film Magic Mike XXL čije snimanje još uvijek traje inspiriran je Channingovim stvarnim iskustvom dok je bio striper u Floridi. Premijera filma najavljena je za srpanj 2015. godine.

Riječ je nastavku filma Magic Mike iz 2012. godine.

‘To je dio mene i riječ je o jednom dijelu mog života. I ona to razumije’, nadodao je.

//www.youtube.com/embed/lR64ujeVY3U

Povratak na Net.hr