'JEZIVO I UZNEMIRUJUĆE' / Isplivala stara epizoda Lettermanova showa: Sve više ljudi ga mrzi zbog gadosti koju je učinio Jennifer Aniston

Jennifer se počela smijati, no nije mogla sakriti zgražanje nakon što joj je Letterman dao maramicu

12.10.2021.
7:21
Screenshot/YouTube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve smo više svjedoci toga kako mediji i novinari mogu biti nemilosrdni prema zvijezdama. Po tome prednjači voditelj David Letterman na čijem se puškometu našlo niz celebova, a njegov intervju iz 1998. godine s glumicom i zvijezdom "Prijatelja" Jennifer Aniston izazvao je zgražanje javnosti, piše InStyle.

Jennifer je u njegov show došla kako bi promovirala svoj novi film "Predmet obožavanja". Nakon što je ispričala anegdotu o tome kako je naletjela na obožavatelja u sauni, Letterman je stavio svoju stolicu iza njene.

"Oprosti mi ako je ovo nepristojno, no samo želim probati jednu stvar", kazao je te je stavio glumičin pramen kose u svoja usta te ga je počeo sisati.

Zgroženi obožavatelji

Jennifer se počela smijati, no nije mogla sakriti zgražanje nakon što joj je Letterman dao maramicu kako bi s kose obrisala njegovu slinu.

Korisnici Twittera podijelili su video uz ogorčene komentare.

"Zaista je jeziv i uznemirujući ovaj video", "Bio sam obožavatelj Lettermana dok sam bio u srednjoj školi i na fakultetu, ali kad sad vidim ta videa njegova showa, shvaćam da su jako neugodni i jezivi. Najstrašniji je onaj kad on miriše kosu Jennifer Aniston. To nije smiješno, to je čisto seksualno uznemiravanje u eteru", samo su neki od komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali