LJUTITA DANIJELA DVORNIK / 'Dragi moji savršeni Hrvati iz savršene zemlje Hrvatske gdje negdje još vukovi donose poštu'

Danijela se u videu požalila kako na Braču nema dežurne ljekarne, pa je bila prisiljena otići na Hitnu

4.6.2021.
21:59
Instagram/Danijela Dvornik

Nakon što se blogerica Danijela Dvornik (54) u videu na svom Instagramu potužila da je noć provela s unučicama Balie i Lumi na Hitnoj na Braču, njeni su je pratitelji sasuli kritikama jer nema kućnu ljekarnu, pa zbog toga nije mogla pomoći djetetu. Danijela im je odgovorila podužim komentarom.

"Dragi moji savršeni Hrvati iz savršene zemlje Hrvatske gdje negdje još vukovi donose poštu, u kojoj sve savršeno funkcionira, pa nam ne trebaju ni doktori, ni Hitna, ni ljekarne. Već se mnogo puta pokazalo da se samo glupani poput mene uvijek nešto žale.

Svi možemo guglati i preko noći postati savršene majke, očevi, domaćice, kuharice, doktori, epidemiolozi, ekonomisti, psihijatri… Toliko smo savršeni da sam ja ponosna što živim među tako pametnim svijetom i pomalo se sramim zbog moje nazadnosti. Život je usprkos tome lijep. Izvinjavam sam što sam se usudila otići na Hitnu zbog začepljenog nosića jedne male bebe", napisala je Danijela.

Ona se, naime, trenutno s unučicama nalazi na Braču, a na Hitnu je otišla jer njena mlađa unuka Lumi nije mogla zaspati zbog prehlade i začepljenog nosa. Danijela se u videu požalila kako na Braču nema dežurne ljekarne, pa je bila prisiljena otići na Hitnu.

"Dali su mi nekakve čepiće, ali to je čisto da se malo smiri. Očekivala sam da joj barem ispušu nos, bar s nekakvom otopinom ili špricom, međutim očito da to nemaju ili ne rade… Bila sam jako ljutita, digla sam djecu u dva sata ujutro i sva sam bila izbezumljena jer nisam znala što da radim s Lumi. Shvatila sam da je recimo imala nekakvu upalu i da je trebala antibiotik, ne znam što bih. Jer danas ljekarne ne rade, mi na Braču nemamo dežurne ljekarne u 21. stoljeću, na Braču koji živi od turizma i poprilično je napučen", rekla je, između ostalog Danijela.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali