BRAK NA PRVU / Tiago o vezi s Tinom: 'Što kaže obitelj? Nose se s delikatnijom situacijom'

Image
Foto: RTL

Tiago je otkrio što misli o završnoj sezoni 'Braka na prvu'

14.6.2024.
16:27
RTL
VOYO logo

Tiago iz "Braka na prvu" progovorio je za RTL.hr o bivšoj supruzi Tini, obitelji, ali i otkrio je što misli o posljednjoj ceremoniji pred stručnjacima. Propuštene epizode "Braka na prvu" pogledajte na platformi Voyo!

"Impresioniran sam sezonom. Nisam vidio tako dobru sezonu već jako dugo vremena. Svaka čast cijelom timu koji je to napravio, nije to lagan posao", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Na posljednjoj ceremoniji, stručnjakinja Iva Stasiow poručila mu je da je igrač. Tiagu je u tom trenutku zasmetalo, no sada kad se osvrne na situaciju, ne ljuti se.

"Poštujem ih kao ljude i ne shvaćam to osobno. Bio sam šokiran cijelom pričom da navodno nisam bio zainteresiran za Tinu cijelo vrijeme i da sam sve glumio. Kako tri stručnjaka mogu biti tako naivni? To govorim zato što smatram da su odabrali stranu i nisu posumnjali u sve to, pogotovo kada znaju da je naša priča višeslojna. Dakle, Ivi sam dobro odgovorio s obzirom na okolnosti, ali ne ljutim se jer je to bio trenutak i smatram kako oni rade svoj posao i moraju nam dati takve povratne informacije", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je bila zadnja šansa'

Tiago ne žali ni za čim.

"Ovo je bio jedini način da završim sociološki eksperiment na najmanje štetan način, vjerovali ili ne. Samo Bog i ja znamo što sam sve prošao u tom stanu. Bilo je puno ekstremnih situacija, dobrih i loših, tako da je ultimatum (koji je ranije spomenut) bio izrečen prije nego što je ona napustila stan posljednji put. Kako nije bio poštovan, to je bila posljednja šansa", ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRAK NA PRVU /

Borisa naživcirao Tiago: 'Ne guraj mi riječi u usta... To su psihološke igre'

Image
BRAK NA PRVU /

Borisa naživcirao Tiago: 'Ne guraj mi riječi u usta... To su psihološke igre'

Tiago i Tina u sociološkom eskperimentu izgledali su kao skladan par, no Tiago je shvatio da Tina nije žena za njega kada je izašla s prijateljicom van nakon svađe.

"Kada joj nije bilo stalo što ću misliti i kako ću se osjećati kada je ona nakon naše svađe otišla na zabavu s prijateljicom, pogotovo zbog toga što smo bili u lošim odnosima. To je, recimo, bila kap koja je prelila čašu", rekao je. Nakon što je Tina izašla s prijateljicom na zabavu, Tiago je pokupio stvari i otišao. Nije je htio zvati jer, kako kaže, došlo je do kraja i samo bi se još više povrijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tina mu je sve oprostila

Njegova obitelj ne razmišlja o vezi s Tinom u "Braku na prvu".

"Imaju puno delikatnijih situacija s kojima se trenutno moraju baviti", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Tiago smatra da je Tina bila zaljubljena u njega te da mu je na kraju sve oprostila.

Propuštene epizode "Braka na prvu" pogledajte na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Kreće "Brak na prvu", prvu epizodu sociološkog eksperimenta pogledajte već danas!

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo