BRAK NA PRVU / Filip je Tamaru najprije iznenadio divnom gestom, a zatim neobičnom reakcijom

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Sretna i ispunjena zbog prekrasnog iznenađenja, Tamara je imala želju zagrliti Filipa, ali on nije bio pretjerano entuzijastičan oko te ideje

2.4.2024.
8:51
RTL
VOYO logo

U emisiji "Brak na prvu" koju pratimo na RTL-u i platformi Voyo, Filip je Tamari priredio iznenađenje koje joj je izmamilo osmijeh na lice.

Image
FILIPOV UZOR /

Oglasila se najpoznatija baka u Hrvatskoj: 'Hvala svim prijateljima na internetu'

Njezin joj je suprug u sociološkom eksperimentu na snimci pokazao njezine ljubimce, mačku i psa, a ništa ju nije pripremilo na ono što je uslijedilo nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip je definitivno ovaj zadatak rasturio", rekla je Tamara, misleći da je snimka sve što je dobila, a nedugo nakon toga je u sobu ušetao njezin pas.

"U sekundi sam bila u šoku. Nisam znala što se događa. Vidim je, ali nisam si mogla pojmiti da je tu", komentirala je Tamara koja je ljubila svog psa i bila vidno ushićena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

"Više nije doživljavala ni mene ni cvijeće. Stajao sam tako kao tutlek, ali nema veze", rekao je Filip, a njegova supruga u emisiji je dodala: "Još uvijek mi se ruku tresu, još uvijek sam pod dojmom. Filipe ti si pravi kavalir. Muž kakvog bi svaka žena poželjela."

Sretna i ispunjena zbog Filipovog prekrasnog iznenađenja, Tamara je imala želju zagrliti Filipa, ali on nije bio pretjerano entuzijastičan oko te ideje. Pravdao se kako se on baš ni s kim ne grli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Ovo Tamara od Filipa nije očekivala ni u snu! Doveo joj njezinog psa: 'Svaka bi te žena poželjela'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo