BRAK NA PRVU / Mladoženja Dario šokirao zavjetom: 'Mogu ti ponuditi jedan sex on the beach pa poslije toga jedan lagani orgazam'

Image
Foto: RTL

Mladoženja Dario dao je jedan jako neobičan zavjet svojoj mladenki Petri, a njezine prijateljice su mu to zamjerile

31.1.2023.
7:00
RTL

U ponedjeljak je na RTL-u započela treća sezona sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. 

Jedan od najprisnijih trenutaka tijekom vjenčanja je čitanje zavjeta, ali mladoženja Dario se odlučio za liberalniji pristup i iznenadio mnoge prisutne pa i mladenku.

'Mogu ti ponuditi seks...'

Dario je tako čitao svoj zavjet Petri koji je glasio: "Draga moja, došao je i taj dan da stojimo jedno pored drugog. Ulazimo zajedno u jedno novo poglavlje i avanturu života. Nadam se da ćemo pronaći zajednički jezik, da ćemo se slagati i biti podrška u dobrim, a još više u teškim trenucima.

Ono u čemu sam jako dobar i što ti mogu ponuditi je jedan sex on the beach pa poslije toga jedan lagani orgazam, što se koktela tiče. Za ostalo ćemo lako. Idemo jako i pozitivno", poručio je Dario svojoj mladenki. Petra je u tom trenutku samim pogledom dala do znanja da joj je neugodno.

Image
NAPETO DO DASKE /

Dvije kume međusobno se provocirale, a Marko iskreno zaplakao: 'Sad kad sam imao nju, stvarno sam bio upotpunjen maksimalno'

Image
NAPETO DO DASKE /

Dvije kume međusobno se provocirale, a Marko iskreno zaplakao: 'Sad kad sam imao nju, stvarno sam bio upotpunjen maksimalno'

shimmer fallback
shimmer fallback

'Okrenula bih se iste sekunde i otišla...'

Darijeve riječi su šokirale Petrinu kumu Oliveru koja je komentirala cijelu situaciju: "Da je meni neki dečko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla s tog oltara."

Petrina prijateljica Ina također smatra da zavjet nije primjeren: "Da ti je to među prvih pet rečenica koje ćeš joj izgovoriti, ne smatram primjerenim situaciji."

Na kraju je i mladenka Petra komentirala situaciju: "Ne odgovara svačiji humor svim osobama. Bitno mi je da vidim da ima smisla za humor i definitivno će se negdje moj i njegov humor preklapati, samo evo, ovo mi je bilo malo neprimjereno. Možda je do mene."

shimmer fallback
shimmer fallback

Novu sezonu šoua 'Brak na prvu' možete pratiti od ponedjeljka svaki dan samo na RTL-u.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre