Australska influencerica i zvijezda stranice za odrasle OnlyFans Vanessa Sierra Joli prošlog tjedna prijavila je policiji bivšeg dečka, australskog tenisača hrvatskih korijena Bernarda Tomića. Njihova ljubav pukla je u Splitu nakon Tomićevog nasilničkog ponašanja.

Par se posvađao u iznajmljenom apartmanu u Splitu, a Vanessa je policiji prijavila da joj je Bernard nakon svađe razbio dva mobitela i dva prijenosna računala, počinivši joj ukupnu štetu od više desetaka tisuća kuna, odnosno gotovo stotinu tisuća.

Iz Tomićeva apartmana u hotelu 'Cornaro' često je dopirala svađa s Australkom koja mu je prigovarala "Gdje si me to doveo?". Vanessa navodno više nije u vezi s Tomićem s kojim je snimila eksplicitni video na platformi OnlyFans.

No, tko je ova djevojka?

Postala je poznata 2019. godine nakon što je počela objavljivati golišave fotke na Instagramu. Sebe opisuje kao 'poslovnu ženu', a 2015. godine radila je kao mode. Dolazi iz Sydneyja. Sudjelovala je u reality showu 'Love Island Australia' 2019. godine.

Navodno je ondje doživjela maltretiranje te htjela počiniti samoubojstvo zbog čega je završila u bolnici. Preko OnlyFansa navodno zarađuje pravo malo bogatstvo, a rekla je kako može zaraditi između 13 i 643 tisuće dolara mjesečno.

Tvrdi da sa svojim primanjima pomaže cijeloj obitelji pa tako i baki plaća račune. Jedna je od najgledanijih djevojaka na toj kontroverznoj platformi. Na instagramu je prati preko 429 tisuća obožavatelja.