OVO JE VEĆ STVARNO PREVIŠE: / Na Marsu pronađena olupina Zvjezdanog Razarača

Image
Foto: YouTube Screenshot

S obzirom na što sve ljudi na snimkama što ih Curiosity Rover šalje s Marsa, olupina svemirskog broda i nije tako strašna.

25.8.2015.
15:21
YouTube Screenshot
Play logo

Pa kad se već radi o olupini svemirskog broda, zašto to ne bi bila jedna koja se posljednjih mjeseci često pojavljuje u najavi za nadolazeći kino-hit?

Pronašao sam anomaliju u najnovijoj fotografiji s rovera Curiosity. Tamni predmet izgleda poput skršenog NLO-a", napisao je Scott C. Waring, suradnik UFO Sightings web stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da je 'letjelica' samo 2,5 do 3 metra velika, "pa je vjerojatno nosila samo par putnika".

Svatko tko je upoznat sa Star Wars serijalom vidjeti će sličnosti u obliku objekta s poznatim Zvjezdanim Razaračima iz franšize. Jedina je razlika to što su zamišljeni brodovi nekih 500 puta veći od objekta primjećenog na Marsu.

shimmer fallback
shimmer fallback

I dok vi razmišljate da li slika podsjeća na letjelicu iz Zvjezdanih Ratova, Waring i ostali entuzijati nestrpljivo isčekuju nove fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji samo jedna fotografija broda. Rover obično napravi puno slika istog područja, ali ne i ovaj put. Možda će ih sutra poslati još", napisao je Waring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije prva intrigantna snimka poslana s Marsa. Prije dva dana radilo se o 'gušteru' kojeg je 'uzbunila' prisutnost rovera. A prije toga svemirski rak. I žena s dugom kosom i velikim grudima.

Image
ZAŠTO SVI VIDE ČUDOVIŠNOG RAKA? /

Fotografija s Marsa otkriva puno o našem mozgu

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo