I TO SMO DOČEKALI! / Pravi proljetni vikend je napokon došao na red! Iskoristite ga jer od idućeg tjedna stiže nova promjena

Tijekom vikenda u cijeloj zemlji pretežno sunčano

23.4.2021.
6:45
VOYO logo

Napokon je na red došao pravi proljetni vikend – bit će uglavnom sunčano, a temperatura će od subote u cijeloj zemlji biti oko 20 stupnjeva.

Image
Foto: RTL

Danas većinom sunčano, u unutrašnjosti će tek prolazno biti umjerene naoblake, a promjenjivo ostaje još samo u Dalmaciji pri čemu će pljuskova biti uglavnom na jugu. Zapuhat će slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu umjerena i jaka, podno Velebita na udare i olujna bura, južnije i dalje jugo. Dnevna temperatura u kopnenim predjelima stupanj dva niža u odnosu na jučer, dok će uz obalu biti malo toplije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Tijekom vikenda u cijeloj zemlji pretežno sunčano, jedino će u nedjelju u unutrašnjosti prolazno biti umjerene naoblake. Jutra ostaju svježa, a danju malo toplije pa će posvuda temperatura biti oko 20 stupnjeva. Nova promjena sprema se početkom idućeg tjedna kada će uz sve više oblaka opet biti kiše ili pljuskova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo