'Volim svoj Zagreb, ali Split me dočekao kao caricu!'

U rimskoj togi i s krunom na glavi, hrabroj Sandri Perković na brojnim uspjesima zapljeskali su i čestitali mnogi Splićani.

20.8.2012.
10:25

Nakon što je pokorila London i s medaljom se vratila s Olimpijskih igara, te prije dva dana pobijedila na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu, naša zlatna olimpijka Sandra Perković Splitom se sinoć prošetala poput prave carice!

U povodu Dana cara Dioklecijana hrvatska najbolja bacačica diska sa zadovoljstvom je preuzela ulogu Dioklecijanove supruge carice Priske. Prošle je godine ta čast pripala mladoj dizajnerici Anamariji Asanović, kćeri bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića. U rimskoj togi i s krunom na glavi, hrabroj Sandri sinoć su na brojnim uspjesima zapljeskali i čestitali mnogi Splićani.

"Zanimljivo mi je sve u vezi sa Splitom i Splićanima, a Priska je jedna jako zanimljiva žena. Zato sam i pristala na jednu noć biti ona. Bilo je odlično, Splićani su me oduševili dočekom. Ponosna sam na svoj grad Zagreb, ali ja sam prava Hrvatica, pa sve naše volim najviše", iskreno će Sandra, koja se medaljama i lovorikama ne zanosi previše. U jedno je, kaže, sigurna.

Uvijek će, ma koliko nagrada osvojila, biti ista – normalna osoba s dvije noge na tlu.

"Nakon Londona svi mi žele stisnuti ruku, čestitati, potapšati me. Ljudi se prema meni odnose s velikim poštovanjem, ali ja to nikako ne tražim. Svjesna sam da sam u atletskim vodama postala zvijezda, ali u privatnom životu normalna sam djevojka", objašnjava 22-godišnja atletičarka. Posljednjih mjeseci ispunila je mnoge svoje snove i na uspjehe je jako ponosna, posebno nakon teške prošle godine.

"Osjećaj je fantastičan nakon svega što smo prošli trener i ja. Vratiti se na tako veličanstven način baš kako sam onda i rekla: Vratit ću se jača nego ikad! I ispunila sam obećanje", s osmijehom će Sandra.

Unatoč napornim natjecanjima koji su iza nje i ljetu na odmaku, odmor će još malo pričekati.

"Odmor slijedi tek nakon Hanžekova mitinga u Zagrebu. Puno sam putovala po svijetu ove godine, tako da sigurno neću ići nikamo izvan Lijepe naše. Destinacija je još nepoznata jer ni sama ne znam, najvjerojatnije ću biti svugdje pomalo. Uz dobar odmor nema ništa bolje od bakine i mamine kuhinje", zaključila je 'carica' Sandra!

A na Dioklecijanovim večerima izgledala je predivno. U posebno izrađenom kostimu s krunom i nakitom oduzimala je dah. Grad Split ljepotici i vrhunskoj sportašici s ponosom je zato dao i dar zahvalnosti. Prekrasne dijamantne naušnice za našu dijamantnu djevojku bile su zaista pun pogodak, a dar je Sandru dirnuo gotovo do suza.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali