EKSKLUZIVNO S CRVENOG TEPIHA / Zvijezda 'Mamurluka' paradirala s RTL-ovim mikrofonom!

London je ovog tjedna živio u znaku Mamurluka, odnosno, posljednjeg nastavka urnebesne trilogije koja je osvojila svijet. S Bradleyem Cooperom i ostatkom zvjezdane ekipe družili smo se na crvenom tepihu, te pritom doznali da im rastanak nakon višegodišnjeg druženja i zarađenih milijuna itekako teško pada.

26.5.2013.
17:50
VOYO logo

Pijana saga o avanturama četvorice muškaraca ovog je tjedna u Londonu doživjela veliko finale. Premijera trećeg, a ujedno i posljednjeg dijela Mamurluka izmamila je osmjehe, suze i, naravno, uzdahe.

Zvjezdanu ekipu na crvenom tepihu predvodio je BradleyCooper koji je, unatoč sada već kultnom statusu filma, ipak bio glavni razlog dolaska brojnih obožavateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavaju ga još od 2009. kada je svjetlo dana ugledao prvi Mamurluk. Nakon četiri godine, još dva nastavka, preko milijardu zarađenih dolara i isto toliko obožavatelja diljem svijeta, legendarnoj trilogiji došao je kraj.

"Iskreno, zahvalan sam na svemu. Nisam tužan, zahvalan sam. Ovo je zapravo bonus. Nakon prvog dijela, ostala dva su bila samo dodatno zadovoljstvo", kaže najveća zvijezda filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnestašniji u ekipi i jedan od omiljenih likova utjelovio je Alana. Epizoda sa žirafom i smrt njegova oca glavni su krivci za posljednju avanturu slavnog čopora.

Ima li ikakve sličnosti između vas i lika koji glumite, upitali smo ZachaGalifianakisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sjajno pitanje", rekao je Zach, uzeo RTL-ov mikrofon i počeo paradirati crvenim tepihom.

"Kada sam prije mnogo godina počinjao u kazalištu... Kako je glasilo pitanje?", našalio se Galifianakis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što ste napravili jadnoj žirafi?

"Što sam joj napravio? Važno je naglasiti da žirafa nije bila prava. Što je s borcima za prava životinja? Ja sam jedan od njih, a to je bila animirana žirafa. Zar se više ne smijemo šaliti? Nije bila prava, koga briga. Je li tako?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PETA je s negodovanjem mogla gledati svaki nastavak filma. Tigar, majmun i žirafa ravnopravno su prigrabili dio zaslužene slave, a ova posljednja se pojavila i na Leciester squareu. A osim što se u filmu ekipa vraća u Las Vegas, u velikom finalu vraća se i glavni negativac Mr. Chow.

Crveni tepih je sa zvjezdanom ekipom filma dijelio i IvanVrdoljak, dobitnik RTL-ove nagradne igre. Put u London, šetnja pred objektivima fotoaparata, fotkanje s glumcima i svečana premijera.
Holivudska ekipa se na europskoj premijeri pozdravila s Mamurlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako u podnaslovu trećeg nastavka filma jasno piše "kraj", redatelj ToddPhillips nam je šapnuo da možda još ipak nije iscrpio sve avanture slavne četvorke.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo