biografski film / Zvijezda Igre prijestolja i Antonio Banderas u filmskoj biografiji Andree Bocellija

Image

Biografski film 'The Music of Silence' iznijet će najzanimljivije trenutke iz Bocellijevog života

20.7.2017.
16:04
VOYO logo

Uoči velikog koncerta koji će se održati  10. ožujka 2018. u Areni Zagreb, slavni talijanski tenor Andrea Bocelli prvi će put osvanuti i na filmskom platnu! Biografski film „The Music of Silence“ iznijet će najzanimljivije trenutke iz Bocellijevog života, a glavne uloge povjerene su popularnim glumačkim imenima kao što su Antonio Banderas i Toby Sebastian

Na glazbenom nebu tijekom vremena zasjale su mnoge zvijezde, no samo su neke od njih vječnog sjaja. U krugu ovih velikana jedno mjesto zasigurno pripada Andrei Bocelliju, međunarodno poznatom i priznatom umjetniku čija slava i karizma ni nakon četvrt stoljeća na svjetskoj glazbenoj sceni ne blijede. Dapače, njegov životni put inspirirao je mnoge, a dokaz tomu je i biografski film La Musica del Silenzio (Glazba tišine) koji će se ove jeseni naći u kino dvoranama diljem njegove rodne Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljeni film snimljen je prema istoimenoj Bocellijevoj autobiografiji i prati priču Amosa Bardija, svojevrsnog Bocellijevog alter ega, kroz brojne životne i profesionalne izazove. Od najranije mladosti i samih početaka nevjerojatnog glazbenog talenta, preko prvih simptoma sljepoće koja je konačnom postala nakon sportske ozljede pa sve do meteorskog uspona do slave, autorova priča uistinu je nevjerojatno nadahnuće i  motivacija svima. Jednako je impresivna i glumačka ekipa – glavne uloge tumače Antonio Banderas (holivudska zvijezda publici poznata iz filmova kao što su Desperado i Bilo jednom u Meksiku), mlada zvijezda televizijske uspješnice Igra prijestolja Toby Sebastian i višestruko nagrađivani španjolski glumac Jordi Molla. Pod redateljskom palicom cijenjenog Michaela Radforda  film je sniman u Rimi, Pisi i Volterri, a u soundtracku će biti predstavljene i neke nikad prije objavljene Bocellijeve skladbe iz tenorove rane mladosti. Ovo su samo neki od razloga zašto je ovaj film i prije dolaska u kina pobudio toliko pažnju publike i kritike!

Andrea Bocelli dobro je poznat i hrvatskoj publici, koja ga je od 1999. godine do danas tri puta ispratila pljeskom i ovacijama. Četvrti nastup zakazan je u zagrebačkoj Areni 10. ožujka sljedeće godine, a najavljen program predviđa dva dijela – u klasičnom dijelu karizmatični tenor će izvoditi najpoznatije operne arije, dok će se u drugom dijelu posvetiti vlastitim najvećim hitovima. Povodom Dana žena repertoar će biti prilagođen upravo damama, koje će moći uživati u nekima od najljepših ljubavnih pjesama. Stoga se ovaj glazbeni spektakl s nestrpljenjem očekuje, a zainteresirani ulaznice mogu nabaviti na stranici  www.eventim.hr  po cijeni  već od 299,00 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo