unaprijeđenje turističke ponude / Županijska turistička zajednica nagradila zaslužne u turizmu: Grad Šibenik najuspješnija destinacija

Image
Foto: Šibenski portal

Ukupno 16 priznanja ‘Zlatna boula’ uručena su danas u šibenskoj Gradskoj vijećnici zaslužnima za uspješnu 2016. turističku godinu.

23.12.2016.
13:12
Šibenski portal
VOYO logo

Dodijeljeni su i certifikati i ploče za nositelje kluba kvalitete Like Home, projekta labellinga obiteljskog smještaja kojim se želi istaknuti i podignuti kvaliteta obiteljskog smještaja, koja čini značajni dio ukupnih kapaciteta u Šibensko-kninskoj županiji.

Grad Šibenik priznanje je dobio za naujspješniju turističku destinaciju u Šibensko-kninskoj županiji, a TZ Rogoznica za mobilni turistički informativni centar za inovativni projekt u turizmu. Kao kulturna atrakcija Zlatnom boulom nagrađena je Tvrđava Barone, a Turistička agencija Geators za inovativne programe i suradnju s lokalnom zajednicom. Zlatnu boulu dobio je i Muzej betinske drvene brodogrdanje za unaprijeđenje kulturne ponude u destinaciji, restoran Pelegrini za vrhunsku gastro ponudu, a murterska konoba Boba za najbolju gastro ponudu u županiji. Najbolji Turistički informativni centar ima TZ Grada Vodica, a Villa Barbara obitelji Horvat Zlatna boula dodijeljena je kao najboljem privatnom iznajmljivaču u županiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Šibenskom portalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo