EKSKLUZIVNO ZA RTL DANAS / Žrtva Jadranke Škarice: 'Što joj se više otvarate, tonete prema dnu i 9. krug pakla vam je zagarantiran'

Image
Foto: RTL

Nakon Željka Mavrovića javio se i poduzetnik iz Zagreba koji optužuje Jadranku Škaricu za prijevaru

8.8.2018.
15:30
RTL
VOYO logo

RTL Danas donosi ispovijest poznatog zagrebačkog poduzetnika koji je ispričao kako je Jadranka Škarica, žena koju je za prijevaru teško optužio i proslavljeni hrvatski boksač Željko Mavrović, izmanipulirala i njegovu suprugu. 

Poduzetnik čiji identitet će biti otkriven u RTL-u Danas reporteru Borisu Miševiću otkrio je da je voditeljica Akademije za autogeni trening čiji su klijenti i brojne osobe iz javnog života, od njegove supruge dobila više od 100 tisuća kuna. I on sam je također dolazio na Škaričine seminare. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FOTO Oštećeni prozori poslovnih prostora i automobil: Eksplozija uzdrmala zagrebačku Trešnjevku

Željko Mavrović također je rekao kako je ostao bez novca koji se broji u milijunima kuna, a samo je želio pomoć za bolesnu kćer. Optužio je Škaricu za 'nadriliječništvo'. 

"Ona ljudima govori što da rade, s kim da se ožene, koji fakultet da završe, gdje da im djeca idu u školu, kakav auto da kupe, koji posao da odaberu…Kad je trebalo pomoći, prodao sam sve svoje pehare, pojaseve i tako dalje, nisam imao druge mogućnosti za naći novac, vjerovao sam da je to stvarno važno", ispričao je Mavrović za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiji je do sada podneseno nekoliki prijava protiv Jadranke Škarice, a ona sve optužbe negira.

Početkom tjedna u zgradi u Adžijinoj ulici u Zagrebu u kojoj su prostori Akademije za autogeni trening aktivirana je i eksplozivna naprava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupko oko Jadranke Škarice sve se više odmotava. Razgovor s još jednom njezinom žrtvom pogledajte u RTL-u Danas u 18.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo