ZRAKOPLOV IZ SPLITA ZA RIM VRATIO SE NA POLA PUTA I PRISILNO SLETIO: / Sve je ukazivalo na kvar, no stvarni razlog je bezazlen

Image
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Piloti i predstavnici Croatia Airlinesa procijenili su kako je bolje vratiti zrakoplov u Resnik zbog toga što bi se kvar puno brže sanirao, no kvara nije ni bilo

23.11.2019.
8:46
Igor Šoban/PIXSELL
VOYO logo

Zrakoplov Croatia Airlinesa na letu iz Splita za Rim morao se nakon pola prijeđenog puta vratiti u Zračnu luku Resnik. Naime, na popodnevnom letu u zrakoplovu se pojavio indikator tehničkog kvara, nakon čega su piloti i predstavnici Croatia Airlinesa donijeli odluku kako je potrebno vratiti se na početnu točku puta, javlja Slobodna Dalmacija.

Procijenjeno je kako bi se kvar puno brže sanirao u tehničkoj bazi na Resniku nego u rimskoj zračnoj luci. No, iz domaće zrakoplovne kompanije su potvrdili kako na avionu nije došlo do kvara, već je trebalo - resetirati sustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je zrakoplov ponovno poletio s dva sata i 15 minuta zakašnjenja te naposljetku stigao u Rim, a Croatia Airlines se ispričala putnicima zbog kašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike