STANJE OTOKA JAZA / 'Manekenki je izgleda dosadio celebrity život, pa je dovela par kokoški da joj prave društvo...'

Doznajemo kako će gospođa Isabella Viola kao utješni poklon od MUP-a dobiti knjigu Johannesa Marija Simmela, 'Nitko nije otok', ustvrdio je Zoran Šprajc u Stanju nacije

18.6.2022.
10:10
VOYO logo

I dok Ilovičani sami odlaze s otoka, druge se mora tjerati. Tako će policija, izgleda, morati opet intervenirati, ali na jednom drugom otoku, na otoku Jaz kod Rogoznice. Riječ je o pustom i nenaseljenom otoku kojeg je, recimo to tako, naselila nekad poznata švedska manekenka Isabella Viola Lindblom.

Image
DRAMA KOD ROGOZNICE /

Švedska manekenka se ponaša kao da je otok njezin, donijela i kokoši i viče: 'Ovo je Hrvatska, mogu što hoću'

Image
DRAMA KOD ROGOZNICE /

Švedska manekenka se ponaša kao da je otok njezin, donijela i kokoši i viče: 'Ovo je Hrvatska, mogu što hoću'

Manekenki je izgleda dosadio celebrity život i naslovnice Voguea pa je modne piste prije nekoliko tjedana zamijenila sa šumicom na otoku Jaz. Između dva stabla je, evo, razapela viseću ležaljku, dovela par kokoški da joj prave društvo i počela novi život, ustvrdio je Zoran Šprajc u Stanju nacije RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šveđanka je na više mjesta na otoku ostavila svoje stvari i razvukla viseće ležaljke. No, da se misli zadržati duže, a ne ostati tek na pukom divljem kampiranju svjedoči i ovaj vrt kojeg je posadila. Posadila je rajčice, paprike, trešnje, a uskoro će saditi začinsko bilje", posvjedočila je reporterka Nikolina Radić.

Ali, kako gospođi Isabelli uskoro istječe tri mjeseca boravka u Hrvatskoj, morala bi ovdje prijaviti boravište. Ali, kako Isabella Viola uopće ne izgleda kao osoba koja će, evo, stajati u redu na nekom šalteru u Šibeniku, uskoro će je u šumici na njenom otoku morati posjetiti policija. Možda čak i ministar osobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno da je to u pitanju nekakva sigurnosno rizična situacija, policija bi postupala na jedan način. Ovo će se dovršiti u skladu sa zakonom. Ukoliko ne postupi po tom rješenju, onda slijedi druga faza policijskog postupanja i to vam je tako. Nije sve preko koljena i ne treba biti, jer smo Europa", poručio je ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović.

Doznajemo kako će gospođa Isabella Viola kao utješni poklon od MUP-a dobiti knjigu Johannesa Marija Simmela, "Nitko nije otok". Otočanima na Iloviku već je dostavljena, ustvrdio je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo