okupljanje SDP-ovaca / 'Zoran razmišlja o predsjedničkim izborima, važe. Vjerujem da će do lipnja odlučiti o kandidaturi'

Image
Foto: Željko JOvanović / Facebook

Milanovića se na okupljanju otvoreno pitalo namjerava li se kandidirati za predsjednika države

30.1.2019.
8:25
Željko JOvanović / Facebook
VOYO logo

Saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović na svom Facebooku objavio je dvije fotografije "dobrog društva" kojeg su uz njega činili suspendirani članovi Predsjedništva SDP-a Mihael Zmajlović, Vedran BabićSiniša Hajdaš Dončić, Peđa Grbin,  zastupnici Damir Tomić i Damir Mateljan, zagrebački SDP-ovac Dalibor Prevendar, član porečkog SDP-a Roland Fable te bivši premijer Zoran Milanović.

Fotografija je izazvala veliki interes, a Jovanović je kazao se okupljaju svaka tri do četiri mjeseca u konobi kod nekog gdje se može mirno razgovarati. Bivši ministar prosvjete otkrio je kako se na okupljanju s Milanovićem razgovaralo i o predsjedničkim izborima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vjerujem da će do lipnja odlučiti o kandidaturi'

"Zoran nije odlučio hoće li se kandidirati na izborima za predsjednika Republike, ali nije rekao da neće. Svi smatramo da bi Zoran Milanović bio uspješan kandidat, ali on mora sam donijeti tu odluku bez da ga netko gura u to ili nagovara. Zoran razmišlja o predsjedničkim izborima, važe, ali nije donio odluku", kazao je Jovanović za Jutarnji list koji je razgovarao i s drugim sudionicima sastanka.

Milanovića se na okupljanju otvoreno pitalo namjerava li se kandidirati za predsjednika države, a odgovor je bio takav da se shvatilo kako još nije odlučio. "Mislim da mu je drago što ga se spominje kao kandidata za predsjednika države, ali vjerujem da u ovom trenutku on nema nikakvu ozbiljnu namjeru ući u tu utrku. Neke privatne stvari su mu u ovom času prioritet. Vjerujem da će do lipnja odlučiti o kandidaturi", kazao je njegov prijatelj iz stranke za Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo