ZORAN MILANOVIĆ SE JAVIO NAKON IZBORNE POBJEDE: / Čestitao pravoslavni Božić uz jako slične poruke iz kampanje

Image
Foto: Facebook/Pixsell

Novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović danas nije došao na proslavu Božića prema julijanskom kalendaru koja se održava u Zagrebu, ali je zato vjernicima čestitao na Facebooku

6.1.2020.
13:26
Facebook/Pixsell
VOYO logo

Zoran Milanović se nakon jučerašnje izborne pobjede i proslave "bez prohibicije" odlučio povući u svoj stan. Naime, novinari koji dežuraju cijeloga dana pred zgradom u kojoj živi, izvještavaju kako nije izašao, iako je danas trebao biti na proslavi pravoslavnog Božića u organizaciji Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu.

Iako nije došao te osobno čestitao, vjernicima se obratio putem Facebooka te poslao poruku pomirenja, sličnu onima koje je slao u kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim građankama i građanima Republike Hrvatske koji slave po julijanskom kalendaru želim sretan Božić. Međusobno uvažavanje i razumijevanje, kao i poštivanje prava drugog i drugačijeg jedini su način da stvaramo napredno, otvoreno i tolerantno društvo u kojemu ćemo biti različiti, ali jednaki. Neka božićne poruke mira i ljubavi ispune vaše domove u godini pred nama. Hristos se rodi", poručio je novi hrvatski predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo