ZOKI TVRDI DA NIJE POD STRESOM, ŠKORO SAMO SPOMINJE MISU, A JEDAN KANDIDAT JE BAŠ NERVOZAN: / Evo kako kandidati krate današnji dan

Image

Neki ne odustaju od ručka, drugi od mise , a treći će jednostavno prošetati gradom

22.12.2019.
11:49
VOYO logo

Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić glasao je na izborima za predsjednika u prostorijama MUP-a RH Ravnateljstva civilne zaštite u Nehajskoj ulici. Rekao je da će nakon glasovanja ići kući.

"Ovo je ipak stresan dan i provest ću ga s obitelji doma", rekao je Kolakušić, prenosi RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidat za predsjednika Zoran Milanović i supruga Sanja Musić Milanović s druge strane, nisu odavali dojam da im današnji dan predstavlja prevelik stres. Dobro raspoloženi stigli su na glasovanje na predsjedničkim izborima na glasačkom mjestu u OŠ Petra Zrinskog.

Milanović je rekao da će napraviti 'đir' po Zagrebu, a supruga Sanja je dodala da je njezin ritual kao i svaki dan, skuhati ručak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misa nezaobilazna

Premijer Andrej Plenković također je glasao na izborima za predsjednika Hrvatske. Pozvao je građane da izađu na izbore.

Kandidat za predsjednika Miroslav Škoro glasao je na izborima u Osnovnoj školi Gračani. Škoro je na biralište stigao u pratnji supruge i djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje ima li nekakav posebni ritual na današnji dan kazao je kako nakon glasovanja ide na misu u Sopnicu, a poslije toga na ručak.

Čekao da se otvori biralište

Dobro raspoloženi predsjednički kandidat Dario Juričan glasao je među prvima na izborima u Dječjem vrtiću Malešnica u Ulici Dobriše Cesarića 4. Stigao je čak i prije otvaranja birališta u 7 sati pa je morao i čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u društvu supruge Vesne među prvima je glasovao je na izborima za predsjednika prokomentiravši to starom narodnom: tko rano rani, dvije sreće grabi. Bandić je rekao da mu nije žao što se nije kandidirao na ovim izborima "jer već šest mandata radi za Grad Zagreb". Na pitanje gdje će čekati rezultate izbora kazao je "tamo gdje treba". U pratnji gradonačelnika i supruge bio je njihov mezimac Rudi.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo