facebook poruke / Znate li kako vratiti izbrisane poruke na Facebooku

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Danas većinu komunikacije, pa čak i ne poruke vezane uz posao šaljemo putem Facebooka. No, što kada nam zatreba obrisana poruka? Kako vratiti izbrisane poruke na Facebooku?

4.10.2017.
11:54
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Facebook je široko rasprostranjena društvena mreža koja odavna ne služi samo za razgovore s prijateljima koje često ne vidimo. Štoviše, danas je Facebook ustaljen dio komunikacije, pa se i neke poslovne komunikacije odvijaju putem Facebooka.

Često neke obavijesti ili poveznice na stranice dobivamo putem Facebooka, no što kada slučajno obrišemo poruku, ili nam zatreba neki podatak iz već obrisane poruke. Mogu li se i kako vratiti izbrisane poruke na Facebooku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrisane Facebook poruke mogu se vratiti kroz ovih nekoliko koraka kako vratiti izbrisane poruke na Facebooku.

Kako bi vratili izbrisane poruke na Facebooku prijavite na na svoj Facebook račun, te pritisnite na poruke. Ponudit će vam se opcija More, odnosno Više, ukoliko vam je Facebook podešen na hrvatski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritisnite ponuđenu opciju i označite Archived, odnosno arhivirane. S lijeve strane bi vam se trebale prikazati sve obrisane poruke.

Zadnji korak kako bi vratili izbrisane poruke na Facebooku je da među prikazanim obrisanim porukama odaberete poruku koju želite vratiti te pritisnete Unarchive, to jest, Dearhiviraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ste trajno izbrisali poruke na Facebooku, nažalost, vratiti ih ne možete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo