Znate li kako je teško voziti Ferrari po rupama?

23.2.2010.
15:12
VOYO logo

Naime, kako piše 24 sata, skandal na sjednici dogodio se nakon što je vijećnica HDZ-a Sanja Župa pitala gradonačelnika Željka Keruma je li točno da je novac Grada Splita i gradskih tvrtki gradonačelnik prebacio na račun Zagrebačke banke, kako bi dobio kredit od 30 milijuna kuna za tvrtku Kerum d.o.o.

"Gospođo vi govorite neistine i to nije prvi put da u Vijeću govorite gluposti. Vi i Dujomir Marasović ste uništili splitski HDZ", rekao je Kerum i pojasnio da su u Gradu našli ugovor sa Hypo bankom koji je još na snazi te da nisu poslovali sa ZABA-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Župi je također poručio da ju može biti sram kako se ponaša te da treba testirati njezinu radnu sposobnost. Na to je HDZ-ova vijećnica zatražila pravo na komentar, što nije dopustila Kerumova sestra i predsjednica gradskog vijeća Nevenka Bečić. Kerum je Župi još poručio i da je podigao kaznenu prijavu zbog nje jer je sazvala konferenciju za novinare i davala izjave u vezi incidenta na Noći Zagvožđana u restoranu "Sky", nakon čega je vijećnica sa svojim stranačkim kolegama napustila sjednicu.

Okupljenim novinarima Župa je rekla da ju je Kerum ponizio kao vijećnicu i ženu, te dodala kako misli da su i ostali vijećnici trebali napustiti sjednicu. "On će se morati naučiti ponašati ili će morati napustiti fotelju gradonačelnika", zaključila je Župa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz svađu s HDZ-ovcima, Kerum je na ovoj sjednici 'zabilježio' još jedan biser. Na pitanje Aide Batarelo iz SDP-a što misli napraviti sa cestama koje su u Splitu u vrlo lošem stanju, Kerum je odgovorio u svojem stilu.

"Možete misliti kako je meni voziti Ferrari po tim rupama, puno gore nego vama", rekao je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kratkoj konferenciji za novinare poslije sjednice Kerum je demantirao i današnje napise kako je pjevaču Toniju Cetinskom ponudio mjesto intendanta splitskog HNK, a za kraj je dao jedno obećanje:

"Ako se ikada ogriješim o poslovnik sam ću dati ostavku", rekao je Kerum dodavši da ne bi bio tu gdje je da već 20 godina ne posluje prema propisima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo