'počnite odgajati djecu!' /

'Znali su što se može dogoditi i svejedno su se smijali': dvoje 10-godišnjaka zapalilo novine i podmetalo pod automobile

Image
Foto: Ilustracija / PIXSELL

Jedan stariji muškarac je, nakon što je parkirao svoj automobil u garaži u kvartu Spinut u Splitu, uhvatio dvoje djece kako stavljaju zapaljene novine pod automobil

13.3.2018.
8:47
Ilustracija / PIXSELL
VOYO logo

Nema roditelja koji neće pohvaliti kreativnost svoje djece, pogotovo u današnje doba sveprisutne tehnologije, a tim više ako se igra odvija vani, a ne pred ekranima. No, da dosada i neodgoj mogu učiniti svoje, dokazalo je dvoje djece u splitskom kvartu.

Kako je članica Facebook grupe "Svi mi iz Spinuta" opisala, jedan stariji muškarac je, nakon što je parkirao svoj automobil u garaži u kvartu Spinut u Splitu, uhvatio dvoje djece kako stavljaju zapaljene novine pod automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nova Lidlova - Bipina zgrada. Otac mi je vidio kako dvoje djece pale novine i stavljaju ih pod automobil. Opsovao je i pobjegli su. Nemaju više od deset godina. Znači sve se događalo dva kata ispod zemlje. Pretpostavljate što se moglo dogoditi. Dragi roditelji počnite odgajati svoju djecu dok oni nisu počeli odgajati vas", poručila je autorica objave da bi kasnije nadodala:

"Malo je reći da mi je otac ostao u šoku. Kaže da dica dobro znaju što rade, znaju da se auto može zapaliti i još se smiju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZVOR: (Facebook Screenshot / Svi mi iz Spinuta)

https://slobodnadalmacija.hr/Portals/0/Images/2018/03/12/SD%20Portal/9658888.jpg
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo