IZNENAĐENJE U 'RUŽI VJETROVA' / Zločesta Dolores Lambaša dolazi 'zahuktati skandala'

Za nekoliko tjedana u naš program vraća se vaša omiljena dramska serija "Ruža vjetrova", a s njom i neke nove TV zvijezde. Danas predstavljamo Dolores Lambašu koju, vjerujem, jako dobro znate iz nekih drugih priča, a koja će u Ruži itekako zapetljati živote obitelji Odak.

22.8.2012.
18:39
VOYO logo

Nova sezona “Ruže vjetrova” donosi i nova vruća iznenađenja, a najveće od njih svakako je Dolores Lambaša, koja u popularnoj seriji ove jeseni postaje fatalna Tamara Marin!

Živote će ostalim likovima u seriji zapetljati ruku pod ruku s Mirajem Grbićem, novim glavnim negativcem, koji na malim keranima postaje zločesti Ranko Mrčela.

"Mislim da smo ja i moj partner uvedeni u seriju baš kao opozit svim dobrim likovima, da malo tu zakuhamo skandala kako se kaže u Splitu", našalila se Dolores.

Televizijska zloća, itekako potrebna da bi radnja bila dinamična i dramatična, zapravo nema nikakve veze s atmosferom na snimanju. Dolores priznaje da se na setu "Ruže vjetrova" osjeća kao kod kuće.

Prije snimanja, nauživala se na godišnjem odmoru, kojeg je ovog ljeta, za razliku od prošlih godina i egzotičnih putovanja s Josipom Radeljakom, provela na Jadranu.

Odmor je Dolores zamijenila cjelodnevnim snimanjima, a kako izgleda njezin povratak na male ekrane, doznat ćete u rujnu, kad se u program RTL-a vraća serija o kojoj pričaju apsolutno svi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo