lekcija, a ne poraz /

Zlatko Horvat: 'Sada znamo svoje slabosti i moramo na njima poraditi za drugu fazu!'

'To je ta Švedska o kojoj svi pričamo i nažalost, na nama su pokazali svoje pravo lice. Sad znamo svoje slabosti, poradit ćemo na njima za iduću utakmicu, dobro se rekuperirati i pripremiti za drugi krug', rekao je Zlatko Horvat

16.1.2018.
22:32
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u posljednjem je susretu u skupini A prvog kruga Europskog prvenstva u Spaladium Areni izgubila od Švedske sa 31-35 (12-17).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od boljih pojedinaca bio je Zlatko Horvat, no nije to Kaubojima previše pomoglo u stizanju ogromne švedske prednosti.

Zlatko, je li se ovo činilo kao večer gdje Šveđanima sve ide od ruke, a nama ništa? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, malo smo rezervirano ušli u utakmicu, kao da nismo to očekivali od njih, malo smo prelako primali golove, griješili u obrani, oni su to dobro iskoristili. Moramo im čestitati, to je ta Švedska o kojoj svi pričamo i nažalost, na nama su pokazali svoje pravo lice. Sad znamo svoje slabosti, poradit ćemo na njima za iduću utakmicu, dobro se rekuperirati i pripremiti za drugi krug. 

Što je večeras pošlo po krivu? 

Sve, borili smo se, ali kad je otišlo na devet razlike, onda stvarno malo toga možeš. To si ne smijemo dopuštati. U drugom dijelu smo bili ok, ali oni su igrali perfektno.

Splitska publika? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemam riječi, svaka čast, splitska publika je napravila sve da nas digne, i jesu i hvala im samo na tome. Bili su odlični, žao mi je da se rastajemo, nadam se ovome i u Zagrebu, sad će nam trebati podrška više nego inače. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo