'Po jutru se dan poznaje' /

Zgodna Rachel u hit komediji s glumačkim veličinama

Image

Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton i Jeff Goldblum... Treba li bolji poziv na gledanje romantične komedije 'Po jutru se dan poznaje', koja se prikazuje večeras od 23:10 na RTL Televiziji.

11.12.2013.
12:08
VOYO logo

Jutarnji televizijski program upravo je postao zanimljiv.

Becky (Rachel McAdams) je bila vrijedna producentica jutarnjeg televizijskog programa sve dok joj nije uručen otkaz. Očajna zbog gubitka posla, uspije se ubaciti na razgovor s Jerryjem (Jeff Goldblum), koji traži producenta za show „Daybreak“, koji baš i ne stoji dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Becky prihvati izazov, koji se pokaže težim nego što je očekivala – mora dati otkaz šovinističkom suvoditelju te nagovoriti egoističnog reportera Mikea Pomeroya (Harrison Ford) da prihvati posao i da ga obavlja s profesionalnom odgovornošću. U cijeloj toj ludnici, dok pokušava spasiti show o katastrofalno loše gledanosti, Becky se zaljubi u Adama (Patrick Wilson.).

Roger Michell, redatelj „Ja u ljubav vjerujem“, prije par godina snimio je odličnu romantičnu komediju "Po jutru se dan poznaje", koju je producirao jedan od najistaknutijih svjetskih redatelja i producenata J.J. Abrams („Lost“, „Super 8“, „Star Trek Into Darkness“).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film se je smjestio u okružje televizijskog seta te se fokusira na stresan i ponekad vrlo frustrirajući posao producenta, a u čitavom profesionalnom kaosu istovremeno podmeće ljubavni podzaplet.

Image

Osim istaknutog dvojca iza kamera, jednako impresivna je profesionalna postava ispred – Rachel  McAdams („Schelock Holmes“, „Midnight in Paris“) te zvjezdane veličine koje doista nije potrebno posebno predstavljati - Harrison Ford, Diane Keaton i Jeff Goldblum, te čak cameo iznenađenje u liku Eminemovog kompića, 50 Centa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo