Zelena stranka: Dobro došli u Konzumopoli!

1.6.2012.
7:21
VOYO logo

''Hrvatska se sve više pretvara u igračku u rukama Ivice Todorića i njegovih poduzeća. Više je nego jasno da Todoriću nitko ne može ništa; ni Vlada, ni Ministarstvo financija, ni Linić, ni Čačić. Ne samo da ne mogu, nego ni ne žele'', poručili su iz Zelene stranke u priopćenju koje je objavljeno na njihovim stranicama.

Ističu i da nakon svakih izbora možemo svjedočiti istom procesu – ''pola ljudi iz Todorićeva okruženja ode u Vladu, a pola bivše Vlade u Konzum'', te dodaju da vlasnik Agrokora ''radi što hoće'', dok Vlada i Ministarstvo financija napadaju male poduzetnike i ''glume pravnu državu''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pitamo se do kada će građani Hrvatske sufinancirati raskošan život obitelji Todorić i do kada ćemo biti pijuni u hrvatskoj inačici Monopolyja. Zar je to poštena tržišna utakmica i slobodno tržište u koje se kune ova Vlada ili protekcionizam na najgori mogući način. I sutra će stotine obrtnika i malih poduzetnika staviti ključ u bravu jer nemaju privilegiju da prvi, drugi i tko zna koji potpredsjednik i predsjednik Vlade vode računa o njihovim interesima. I njima i nama preostaje samo da statiramo u velikoj hrvatskoj igri zvanoj Konzumopoli'', poručili su iz Zelene stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo