'NARKOMAN NAVUČEN NA KOKU' / Zekanović priredio cirkus u Saboru; Mahao vrećicom s bijelim prahom, tvrdi da je to Milanovićev kokain: 'Posred Pantovčaka sam pronašao ovo'

Zekanović je pozvao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i Službu za borbu protiv zlouporabe narkotika da se 'pozabave s ovim' i naprave izvide na Pantovčaku

27.4.2022.
10:36
VOYO logo

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović jutros je u Saboru izveo performans. Za saborsku je govornicu došao s vrećicom u kojoj je bio bijeli prah, a tvrdi da ga je pronašao prilikom šetnje na Pantovčaku te da pripada predsjedniku Republike, Zoranu Milanoviću.

"Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu; često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice… Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste…, započeo je Zekanović svoj govor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je iz džepa izvukao vrećicu i nastavio: "Jučer sam šetao po Pantovčaku, sasvim slučajno, i tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je", rekao je Zekanović i počeo mahati vrećicom s bijelim prahom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nek' Božinović napravi izvide na Pantovčaku'

Pozvao je ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i Službu za borbu protiv zlouporabe narkotika da se "pozabave s ovim". “Neka naprave izvide na Pantovčaku, jer na Pantovčaku imamo ovo”, kazao je Zekanović pa krenuo priču “o jednom momku, koji se zove Zoran”.

“Taj Zoran je odrastao u betonskom neboderu na 15. katu u Novom Zagrebu i često bi u svojoj dnevnoj sobi raspalio Heroj ulice, zalijepio nosić na prozorsko staklo i gledao vršnjake kako se zabavljaju na ulici, međutim nije napravio domaći uradak i mama i tata ga ne bi pustili na ulicu. Međutim, prošlo je to razdoblje i dočepao se maturalnog plesa, tamo je pušio travu, što je slavodobitno priznao medijima. Počeo se drogirati, i taj gospodin je ušao u politiku i postao predsjednik SDP-a, Vlade, a nažalost i predsjednik države", kazao je Zekanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Finskoj prijeti suludim idejama'

Osvrnuo se i na izjave Milanovića o ulasku Finske u NATO. "To je lik koji danas, u situaciji kad jedna Finska itekako strahuje za svoju egzistenciju, on prijeti Finskoj suludim idejama”, ispričao je Zekanović.

Image
BAŠ SU POBJESNILI /

Milanović izazvao pomutnju: Finci pozvali Grlića Radmana na razgovor zbog izjava predsjednika o ulasku u NATO

Image
BAŠ SU POBJESNILI /

Milanović izazvao pomutnju: Finci pozvali Grlića Radmana na razgovor zbog izjava predsjednika o ulasku u NATO

"No nije on jedini, i ne likuje samo Putin nad njegovim idejama. Podržavaju ga i drugovi iz Mosta, kolega Raspudić isto danas govori da je dobra ideja da se blokira ulazak Finske u NATO savez, rekao je Zekanović i dodao kako poziva kolege iz SDP-a i Možemo da kažu što misle o Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Selak Raspudić se javila za povredu poslovnika i Zekanoviću poručila "da nije svačiji politički cilj potrčati Plenkoviću u zagrljaj", a da se hiperaktivnost, koju je naveo kao simptom, vidi i kod njega.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo