radnici hep-a na terenu / Zbog puknuća magistralnog vrelovoda zapadni dio Zagreba ostao bez grijanja

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Prema trenutnim procjenama, radovi na sanaciji će biti opsežni, stoga se ponovna uspostava isporuke toplinske energije za navedena dva naselja očekuje u poslijepodnevnim satima.

5.2.2016.
9:10
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda na Horvaćanskoj cesti u blizini raskrižja s Ulicom Hrgovići, jutros u 6 sati obustavljena je isporuka toplinske energije za zapadni dio grada Zagreba, a normalizacija grijanja očekuje se za nekoliko sati, osim u naseljima Jarun i Gajevo Staglišće, gdje je najavljena tek za poslijepodne.

Radnici HEP-Toplinarstva izašli su na hitnu intervenciju i u sljedećih nekoliko sati očekuje se normalizacija grijanja za sva naselja u zapadnom dijelu Zagreba osim za naselja Jarun i Gajevo Staglišće. Prema trenutnim procjenama, radovi na sanaciji će biti opsežni, stoga se ponovna uspostava isporuke toplinske energije za navedena dva naselja očekuje u poslijepodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlozi puknuća vrelovodne cijevi su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborisnkih voda pomiješanih sa sredstavima kojima se zimi tretiraju kolnici, prioopćeno je iz HEP-Toplinarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo