ZBOG PRVOG DANA ŠKOLE ZATVORIO RADNJU: / Tko je genijalni tata koji je raznježio Hrvatsku?

Image
Foto: Facebook

Danijel Hrg iz Šibenika umjetnik je koji je svojim potezom raznježio Hrvatsku. Zatvorio je svoju radnju kako bi prvi dan škole proveo sa svojom djevojčicom.

10.9.2015.
8:25
Facebook
VOYO logo

Danijel Hrg, vlasnik Deni Designa u Šibeniku svojim je potezom na prvi dan škole raznježio cijelu Hrvatsku. "Trenutno smo zatvoreni jer je prvi dan škole, a to nisam mogao propustiti", riječi su kojima se natpisom na vratima obratio svojim klijentima. Genijalni tata inače je umjetnik čija mašta ne poznaje granice i koji već 11 godina oduševljava svojim stvaralaštvom. A sam za sebe kaže da je čovjek kojemu je obitelj na prvom mjestu, piše Šibenik.in.

Image
GENIJALNI TATA IZ ŠIBENIKA: /

Zatvorio prodavaonicu jer svoju Doroteu želi prvi dan pratiti u školu

Image
GENIJALNI TATA IZ ŠIBENIKA: /

Zatvorio prodavaonicu jer svoju Doroteu želi prvi dan pratiti u školu

"Dorotea mi je najvažnija, ona je moja motivacija. Ako netko posao shvaća kao prioritet u životu, onda jednostavno posao postaje njegov život. Kod mene nije tako. Ja posao shvaćam kao ono što mi omogućava da se moj život odvija usporedno s tim", ispričao je tata Hrg za Šibenik.in čija se djevojčica, kako priča, kod kuće igra s materijalima od kojih on inače stvara. Dodaje: "Izložena je umjetnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrg svojoj umjetnosti ne može postaviti granice

Još kao trogodišnjakinja, nastavlja Hrg, Dorotea je na tri papira nacrtala ženu. Na prvi papir smjestila je lice, na drugi trup, a na treći noge, nakon čega je zatražila selotejp. Povezala je tri crteža u jedan, i ponosno izjavila da je sama sebi napravila prijateljicu. Ponosni tata kaže kako njegova kćerkica ponekad izjavi da će kad odraste šivati robu i njegov dućan preimenovati u Dorotea Deni Design.

Hrg inače ne može postaviti granice svojoj umjetnosti, a kroz njegove ruke do konačnog željenog unikatnog proizvoda prolaze minerali, koralji, gume, pleksiglas, pa čak i minijaturni čipovi, a svaki od njih s razlogom je tamo. Svaka nova stvar za njega je, kaže, izazov. Sa svojim izazovima bavi se noću kad Dorotea spava, kreira nakit kojega se ne bi posramili ni najveći svjetski dizajneri, piše Šibenik.in.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik.in/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo