ZBOG NEVREMENA BESPLATNA AUTOCESTA KROZ GORSKI KOTAR: / Odluka ne vrijedi za sve vozače, evo detalja

Image
Foto: Pixsell

Oslobađanje od naplate dogovorio sam s ministrom Olegom Butkovićem, a on je dalje pokrenuo akciju prema Upravi Hrvatskih autocesta', kazao je gradonačelnik Delnica.

28.2.2018.
18:00
Pixsell
VOYO logo

Gradonačelnik Delnica Ivica Knežević dogovorio je besplatno korištenje AC 6 na potezu od naplatne postaje Vrbosko prema Rijeci do subote, uključujući i taj dan. Ovo vrijedi za sve one koji žive u Gorskom kotaru, a rade u Rijeci i obratno, piše Novi list.

Situacija je hitna

'Znam da će mi mnogi prigovarati što sam si kao gradonačelnik jedne jedinice lokalne samouprave dao za pravo zastupati interese čitavog Gorskog kotara, no situacija je hitna i ne trpi odlaganja. Uostalom taj potez donosi dobro za sve pa se možda i neće nitko žaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovor s Ministarstvom

Oslobađanje od naplate dogovorio sam s ministrom Olegom Butkovićem, a on je dalje pokrenuo akciju prema Upravi Hrvatskih autocesta', kazao je gradonačelnik Ivica Knežević.

Svi koje obuhvaća ovaj plan svoje registracije (DE, RI-za Vrbovsko ili neka druga oznaka ako su automobili na leasing) mogu javiti SMS-om na gradonačelnikov broj: 098-210-771. Nakon toga informacija će se proslijediti na naplatne postaje kako bi se verificirani automobili mogli propuštati bez naknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo