ZBOG 'MONSTRUOZNIH IZMIŠLJOTINA' / Karamarko najavio tužbu protiv Manolića

Image
Foto: Pixsell, Željko Lukunić

Na skupu europskih pučana, Tomislav Karamrko nije htio komentirati rezultate ankete.

25.6.2015.
22:56
Pixsell, Željko Lukunić
VOYO logo

- Kao i do sada, meni su izbori jedina vjerodostojna anketa. Mi smo u ove tri godine demantirali sve ankete koje su napravljene, jer smo do sada stalno pobjeđivali. To ćemo napraviti i sada na parlamentarnim izborima - poručio je predsjednik HDZ-a.

Upitan da komentira tvrdnje jednog mađarskog dužnosnika koji je javno rekao da Hrvatska ugrožava mađarsku nacionalnu sigurnost optužbama za korupciju protiv čelnika MOL-a i neizgradnjom interkonekcija za prekogranični transport plina, Karamarko je odgovori da ne zna detalje o tome, ali i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Činjenica je da je u Hrvatskoj stvorena jedna antipoduzetnička klima i jedna neprijateljska klima u odnosu na investicije. Prema tome, ako je u tom segmentu i u tom dijelu rečeno, to čak i mogu shvatiti - rekao je.

Karamarko je potvrdio da je angažirao odvjetnika Veljka Miljevića da pripremi tužbu protiv Josipa Manolića zbog tvrdnje da je Karamarko u mladosti bio suradnik Udbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- To su monstruozne izmišljotine koje su u funkciji predizborne kampanje i odvraćanja pozornosti od svih problema o kojima govorim. Da, gospodin Miljević je moj zastupnik, dobio je punomoć, i ta tužba će biti realizirana - rekao je Karamarko, prenosi Večernji list.

Manolić: "Karamarko je rekao da će me tužiti pa ćemo vidjeti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JOSIP MANOLIĆ: /

"Tuđman je znao da je Karamarko doušnik UDBE"

Image
JOSIP MANOLIĆ: /

"Tuđman je znao da je Karamarko doušnik UDBE"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo