Zbog Keruma do nas ne mogu ni vatrogasci ni Hitna

Iako je splitski gradonačelnik Željko Kerum prije nekoliko godina u Zagrebu, na adresama Tuškanac 37 i 39, kupio dvije nedovršene kuće, nikada ih nije dovršio.

7.5.2010.
14:42
VOYO logo

"Pet godina ništa se ne događa, a taj komad ulice izgleda kao napušteno gradilište. Ne mogu vjerovati koliko čovjek treba biti bahat da toliko godina nije u stanju čak niti asfaltirati dio pločnika koji su uništili njegovi bageri. Još bih sve to i razumjela da se radi o nekoj sirotinji, ali riječ je o vrlo bogatom čovjeku i gradonačelniku drugog najvećeg grada u zemlji koji se voli slikati u svojim skupocjenim automobilima i na jahtama", rekla je Nada Filipović za Večernji list.

'Do nas ne mogu doći ni vatrogasci ni Hitna'

Kaže da je Keruma nekoliko puta upozorila i zamolila ga da asfaltira pločnik jer su mnogi na njemu polomili noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I njena susjeda Katarina Matić upozorava na još jedan problem.

"Briga Keruma za sve nas. Zid kojim je opasao svoju parcelu suzio nam je ionako uzak izlaz na ulicu Tuškanac. Do naših dvorišnih kuća ne mogu doći niti vatrogasci ni vozila Hitne pomoći. Moga teško bolesnog supruga bolničari su morali po klizavim pločama, kojima je Kerum popločao dio našeg puta, nositi sve do kolnika ulice Tuškanac", kaže Katarina Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi kažu da Željka Keruma nisu vidjeli već četiri godine, a da na broju 39, na jedinoj etaži koja je uređena, stanuju njegovi nećaci, koji također ignoriraju problem. Stanari su razočarani i time što Kerumovi nećaci ne žele komunicirati.

U nedovršenoj kući žive Kerumovi nećaci

U dvorištu Kerumove kuće inače su parkirana dva automobila: BMW-ova limuzina i mercedes Brabus, a susjedi tvrde da se njima koristi Kerumova rodbina, piše Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerum, kao ni njegovi nećaci, nije komentirao pritužbe susjeda.

Inače, Kerum je nekretninu na Tuškanacu 39 kupio na kredit. Na vlastito ime dobio je kredit od 2,315 milijuna kuna u Zagrebačkoj banci. Koliko je poznato, građevinska dozvola za dovršetak radova izdana je 2003. godine, a uvjerenje za uporabnu dozvolu u rujnu 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201005060040006 arti-201005060611006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo