DRAMA, GLAMUR i KAOS / Zavirite u privatni život bujnih Kardashianki!

Image

Zavirite s nama u privatni život trenutno najpoznatije obitelji na svijetu u kojoj ne nedostaje nezamislivih događanja, drame, glamura i kaosa!

5.3.2012.
15:46
VOYO logo

Sestre Kardashian i njihova mnogočlana obitelj velikodušno su otvorili gledateljima vrata svojeg doma i dopustili da ih kamere prate non-stop, od jutarnjeg buđenja i odlaska na poslovne sastanke, pa sve do privatnih bračnih, sestrinskih ili društvenih svađa te kasnih noćnih zabava.

Iako je obitelj Kardashian financijski i društveno jako dobro potkovana, ona je baš poput svake druge, normalne obitelji čiji članovi prolaze kroz turbulentne uspone i padove.

Tko su zapravo Kardashianke?

Kourtney, Kim i Khloé već su bile poznate američkoj javnosti preko pokojnog, ali uspješnog holivudskog odvjetnika RobertaKardashiana, koji je slavu stekao kao branitelj O.J. Simpsona u slučaju ubojstva supruge i njezinog ljubavnika.

Njihova majka je svestrana Kris, a djevojke imaju i najmlađeg brata RobertaJr. Međutim, Robert i Kris su se 1990.g. rastali, da bi se Kris samo godinu dana kasnije udala za BruceaJennera, olimpijskog pobjednika u desetoboju 1976.g. u Montrealu i strastvenog motivacijskog govornika s kojim ima još dvije kćeri, Kendall i Kylie Jenner.

"Kardashians" je serija koja će vas zabaviti, nasmijati, ponekad i šokirati te vam pokazati kako žive bogati i razmaženi klinci bogataša - pravi reality u svojem punom sjaju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto fenomen Kardashian ne prestaje potresati američku javnost i poput virusa se širi na ostatak svijeta, gledatelji RTL2 moći će doznati već u premijernoj epizodi koja će se emitirati ove nedjelje, 11. ožujka u 20.00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo