ZATVARA SE CENTAR KAPTOL U ZAGREBU: / Iseljavaju sve trgovine, u tijeku velike rasprodaje. Vlasnik objasnio o čemu se radi

Image

Dok će trgovački dio centra biti zatvoren, CineStarovo kino Kaptol Boutique & Cinema & Bar normalno će raditi i za vrijeme građevinskih radova, napomenuli su iz austrijske Supernova grupe

12.7.2019.
7:42
VOYO logo

Iz Centra Kaptol iseljavaju se sve trgovine jer najesen kreće njegova obnova, a mnogi dućani zbog selidbe imaju sniženja i do 70 posto, javlja tportal. Vlasnik objekta, austrijska Supernova grupa, želi osvježiti njegov izgled te najavljuje bogatiju ponudu i sadržaj.

"Namjera Supernova grupe je revitalizirati i preurediti Centar Kaptol kako bi zablistao u novom, osvježenom izdanju uz bogatiju ponudu i sadržaje. Uzimajući u obzir to da ćemo s radovima na renovaciji trgovačkog dijela Centra Kaptol startati tijekom jeseni 2019. godine, trenutačno smo u procesu iseljavanja zakupnika", odgovorili su iz Supernove za tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuni rebranding i promjena modela poslovanja

Austrijanci su preuzeli Kaptol prošle godine, kad su kupili još tri trgovačka objekta u Hrvatskoj - Branimir centar i Centar Cvjetni u Zagrebu te City Colosseum u Slavonskom Brodu. Tada nisu otkrili kolika je vrijednost akvizicije. Tom prigodom najavili su potpuni rebranding i promjenu modela poslovanja Centra Kaptol.

I dok će trgovački dio centra biti zatvoren, CineStarovo kino Kaptol Boutique & Cinema & Bar normalno će raditi i za vrijeme građevinskih radova, napomenuli su iz austrijske kompanije za tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo